Katkı, Haberleri

Katkı, Haberleri

Fethiye’de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Fethiye’de 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

ADD Fethiye Şubesi’nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Aday Adayı Kökten düzenlenen kermes etkinliğine katıldı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

ESNAF HASTANESİ’NDEN BÖLGEYE DEV KATKI  

Bir Esnaf Hastanesi kuruluşu olan S.A.F.’da düzenlenen kokteylde Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin Fethiye’nin hastanesi olduğu vurgulandı. Fethiye ve çevre ilçelerinde yaşayan kişilerin sağlığı için gece gündüz demeden çalışma yapıldığı söylendi. Bunun yanında halkına, esnafına, sporcusuna, öğrencisine, sivil toplum kuruluşlarına, Kamu kurum ve kuruluşlarına bütçeleri ve değerlendirmeleri doğrultusunda destek olduklarının altı çizildi. Bu desteğin çoğunluğunun çalışanlara, şehir esnafına, kamu giderlerine ve bağışlara harcandığı bilgisi paylaşıldı.

460 bin metrekare yeşil alan arıtma suyu ile sulanıyor

Menteşe Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan yaklaşık 460 bin metrekare yeşil alanı arıtma suyu (gri su) ile suluyor.  Oluşturulan ve yapımı tamamlanan proje kapsamında yıllık 34 bin 500 tonluk bir su tasarrufu sağlanıyor. Aynı zamanda uygulama ile hem belediye bütçesine katkı, hem de işgücü konusunda kazanç sağlanıyor.