Kavşak Haberleri

Kavşak Haberleri

Milletvekili Otgöz muhtarları ziyaret etti

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak'ta yapılacak

Yatağan Belediyesi 22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak 2024 Pazar günü Yatağan-Aydın karayolundaki Orman Kavşak Deposu sahasında yapılacak. Yörük kültür ve geleneklerinin gelecek kuşaklara aktarmak için Yörük kültürünün önemli parçaları olan deve ve boğa güreşlerini geleneksel olarak düzenleyen Yatağan Belediyesi, geleneğini bu yıl da sürdürüyor.

Akıllı Kavşak İlaç Gibi Geldi

Fethiye’de Adliyenin önüne yapılan akıllı kavşak, trafiğin kilitlenmesini önledi. Kavşak sayesinde herkesin ışıksız kullandığı yol sürücüler tarafından olumlu karşılanıyor.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Kontrolsüz kavşak tedbirleri arttırıldı

Fethiye’de artan kazaların önüne geçmek için kontrolsüz kavşak tedbirleri arttırıldı.

Mustafa Kemal Bulvarı adına yakışır hale geliyor

Fethiye Belediyesi, Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı’nda BSK Sıcak Asfalt, kaldırımlar ve adliye önündeki alana akıllı kavşak yapılması için çalışmalara başlandı.

Milletvekili Otgöz Duyurdu, “Projeler Hız Kazanacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı.

Çıralı: “Türkiye’de ilki gerçekleştiriyoruz”

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli’nin kavşak noktasında kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt Sığırcılığı) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) Yönetim Kurulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) toplandı. Toplantıda Türkiye’de ilk olacak TDİOSB’nin alt yapı yatırımları detaylı olarak ele alındı. 

Seydikemer TDİOSB, Adım Adım Gerçekleşiyor

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli illerinin kavşak noktasına yapılacak olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi adım adım gerçekleşiyor.

KAMYONET YARIŞ MOTORUNUN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Toplu taşıma aracı, İnönü Bulvarı’nı Atatürk Caddesi’ne bağlayan kavşakta kamyonete çarptı. Çarpma sonucu devrilen kamyonet yarış motorunun üzerine düştü. Meydana gelen kazada can kaydı olmazken maddi kasar meydana geldi.

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı ile Seydikemer’de geçen hafta ziyaretlerde bulunmuş, halkın taleplerini dinleyerek, partisinin çözüm önerilerini paylaşmıştı. 

Araç su tahliye kanalına uçtu: 3 yaralı

Gökova-Köyceğiz karayolu Karabörtlen ışıklı kavşakta iki aracın karıştığı kazada üç kişi yaralandı.

GİRGİN YATAĞAN HASTANE YOLUNU MECLİSE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Yatağan Devlet Hastanesi’nin kavşak sorununu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vererek Meclis’e taşıdı.

MİLLETVEKİLLERİ DEMİR VE GÖKCAN’DAN MÜJDE…

Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan “Muğla-Denizli-Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak” ile ilgili proje hazırlandığını bildirdi.

Akıllara zarar “Akıllı kavşak!”

Muğla’nın merkez ilçesi olan Menteşe’deki akıllı kavşakta sürücüleri çileden çıkartmaya devam ediyor. Trafiğin felç olmasına neden olan akıllı kavşak ile ilgili CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na “katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?” diye sordu.

Ana arterde peyzaj ve çevre düzenlemeleri devam ediyor

Bodrum Belediyesi ilçe girişinden Turgutreis'e kadar olan ana arterde bulunan kavşak, refüj ve yol kenarlarında kalan yeşil alanlarda geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Muhtar Küçük, kavşak ve  yol genişletme çalışmaları için teşekkür etti

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Menteşeoğlu Mahallesi’ne kavşak ve yol genişletme hizmetleri için çalışmalar başladı. Menteşeoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Küçük, uzun yıllardır yapılmayan kavşak ve yol genişletme çalışmasının yapılacak olmasından dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti.

Vatandaşlar yasağa uyuyor

Korona virüsü salgını nedeni ile getirilen sokağa çıkma kısıtlamasının 3. haftasının ilk gününde Fethiye caddeleri yine sessizliğe büründü. Fethiye'nin tüm kavşaklarında polis ekipleri görevalırken, bazı kavşak ve uygulama noktalarında bekçiler de görev yaptı. Açık olan paket servis, restoranlar ile bakkallar sabah saat 10.00'dan 17.00'e kadar açık tutulacağı bildirildi.

Fethiye caddeleri sessizliğe büründü

Koronavirüs nedeni ile getirilen sokağa çıkma yasağının hafta sonundaki ilk gününde Fethiye caddeleri sessizliğe büründü. Fethiye’nin tüm kavşaklarında polis ekipleri görevalırken, bazı kavşak ve uygulama noktalarında bekçiler de görev yaptı. Açık olan paket servis, büfe ve restoranlar ile bakkallar sabah saat 10.00’dan 17.00’e kadar açık tutuldu.

Ula’da Sıcak Asfalt Kaplaması Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ula ilçesinde altyapı yol ve kavşak yapım çalışması kapsamında Gazi Mustafa Kemal Bulvarında sıcak asfalt kaplamasına başladı.

Hasan Ercan Caddesi’nde Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

Menteşe Kentsel Tasarım Yolu 2. Etap cadde, yol, kavşak düzenlemesi ve altyapı çalışmaları kapsamında Hasan Ercan Caddesi üzerinde devam eden alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlama işlemine geçildi.

Menteşe'de Domates Yüklü Kamyon Devrildi

Muğla'nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesi'nde bulunan akıllı kavşakta domates yüklü kamyon devrildi.

Hasan Ercan Caddesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Menteşe Kentsel Tasarım Yolu 2. Etap cadde, yol, kavşak düzenlemesi ve altyapı çalışmaları kapsamında Hasan Ercan Caddesi üzerinde 1-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarına başlandı.

Aracı Bırakıp Kaçan Sürücüyü Yere Düşen Alkol Şişesi Ele Verdi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, akıllı kavşakta takla atan alkollü araç sürücüsü otomobili olay yerinde bırakıp kaçtı. Kaza sonrası araçtan yere düşen alkol şişesi kaçan sürücüyü ele verdi.

‘Ölüm Kavşağına’ Düzenleme Geldi

FERDİ YAVUZ- Milas-Bodrum Karayolu’nda bulunan Baharlı Kavşağı’na düzenleme yapıldı. Bugüne kadar çok sayıda ölümlü trafik kazasının meydana geldiği Baharlı Kavşağı’na, köprülü kavşak yapıldı.

Eşini yolun ortasında yaralı halde buldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde üç caddeyi birbirine bağlayan kavşakta meydana gelen kazada yolun karşına geçmeye çalışan 1 kadın yaralandı. O sırada arabasıyla olay yerinden geçerken eşini yerde gören koca, bir an olsun eşinin yanından ayrılmadı.

Yatağan Deve Güreşi 19 Ocak’ta

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 20. si düzenlenecek olan 'Deve Güreşi Festivali’ 19 Ocak 2020 Pazar günü, Orman Kavşak Sahası'nda Kaymakam Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz himayesinde gerçekleştirilecek.