Kilo Haberleri

Kilo Haberleri

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'nde Trafik Yoğunluğu

Fethiye’ye gelenlerin görmeden gitmediği dünyaca ünlü Ölüdeniz Mahallesi'nde 26 Ağustos'ta sezon yoğunluğu nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Sarımsak, Fethiye Salı Pazarının Fiyat Şampiyonu Oldu

Fethiye Salı pazarında kilosu 200 TL'ye satılan sarımsak fiyatıyla pazarda şampiyon oldu. Bu fiyat, birçok vatandaşı şaşırtırken, 1 kilo sarımsak yerine 1 bağ alan vatandaşlar oldu.

MUSKİ’nin Köstebeği Muğla’yı Tarıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, ‘Köstebek’ adlı robot kamera ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tarayarak yerüstüne çıkmayan arızaları tespit ediyor. Ekipler bugüne kadar 290 kilometrelik kanalizasyon hattının taramasını yaparken arızalara gidererek yeraltı su kaynaklarının kirlenmesini önlüyor ve çevreyi koruyor.

Fethiye'de Sıcak ve Güneşli Hava Devam Ediyor

Fethiye'de bugün de sıcak ve güneşli bir hava hakim. Hava sıcaklığı şu anda 41 santigrat derece ve nem etkisiyle hissedilen sıcaklık 42 santigrat derece. Rüzgar 8 kilometre bölü saat şiddetinde güneybatı yönünden esiyor.

Fethiye Ölüdeniz’de Trafik, Bayram Günlerini Aratmıyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Ölüdeniz Mahallesi’ndeki trafik, bayram günlerini aratmıyor. Kilometrelerce oluşan araç kuyruğu araç sürücülerini çileden çıkardı.

Fethiye’de mangal sezonu başladı

Haziran ayına girilirken Fethiye'de hava sıcaklıkları yükseldi. Sıcak havayı mangal yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise Uludağ Odun Kömür'ün yolunu tutmaya başladı.

3 günde 3 kilo verdiren inanılmaz diyet! Fethiye’de Uzman Diyetisyen Arsal açıkladı..

Son dönemde birçok kişinin başvurduğu diyetlerden biri olan sıvı diyeti etkisiyle çok konuşuluyor.

Fethiye’de yalnızca bir dilim karpuzun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun fiyatını görenler hayrete düştü. Bakın Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun dilimi kaç lira? Kilosu kaç lira? Siz değerli okuyucularımız için öğrendik..

Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Baklavanın kilosu da tanesi de cep yakıyor! Güncel baklava fiyatları..

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ve sofraları şenlendiren baklava da son zamlardan nasibini aldı. İçindeki malzemelerin fiyatının artmasıyla baklavanın da fiyatı yükseldiği için esnaflar çareyi çok ilginç bir yöntemde buldu. Bütçesi yeterli olmayanların da baklava tüketebilmesi için baklavalar tek tek de satılmaya başlandı. Baklavanın kilosu ne kadar? Tanesi ne kadar? Haberimizde derledik.

Menteşe'de yollar modern görünüme kavuştu

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Pazar Esnafı, Fiyatların Düşmesi Gerektiğini Söylüyor

Fethiye’de her Salı günü kurulan Salı Pazarı’nda esnaflar, fiyatların çok yüksek olduğunu kabul ediyor. Muzun kilosunun 35, çileğin 150 liradan satılması da vatandaşı düşündürüyor. Salı Pazarı’nda esnaf Orhan Kaçar mikrofonlarımıza yılbaşından sonra beklenen zamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fethiyeliler Çıntar Tercih Ediyor

Ekim ayıyla birlikte Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaygın olarak bulunan ve birçok insan için doğal bir lezzet kaynağı olan Çıntar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde kilosu 150 liradan satılıyor. Fethiye halkının çıntara gösterdiği talebi çıntar satıcısı Bayram Aydın mikrofonlarımıza anlattı.

Başkan Gürün, 'Çöpten elektrik üreterek doğayı koruyor, ekonomiye katkı sağlıyoruz'

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kurduğu Biyokütle Enerji Tesisleri ile bugüne kadar çöpten 336 Milyon TL değerinde olan 196 Milyon 172 bin 336 kilowatt elektrik üretti.

Sarımsağa enflasyon vurdu

Birçok hastalığa çare olan sarımsak, Fethiye Salı Pazarı’nda kilosu 150 liradan satılıyor. Sarımsağın kilosunun Fethiye Salı Pazarı’nda 150 lira olması tüketicinin kafasını karıştırıyor.

İzmir'de gece yarısı korkutan deprem

İzmir'in Buca ilçesinde gece yarısı 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9 kilometre olarak ölçüldü. Kentte kısa süreli paniğe yol açan sarsıntı sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Zam Şampiyonu Beyaz Barbunya!

Fethiye Cuma Pazarı’nda fiyatına gelen zamla beraber öne çıkan sebze ‘Beyaz Barbunya’ oldu. Beyaz Barbunya, Fethiye Cuma Pazarı’nda kilosu 65 liradan satılıyor.

“Şalgam çok faydalı bir içecek”

Şalgamın içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sağlık açısından fayda sağlar. Bağışıklık sistemini iyileştirir, enerji seviyesini yükseltir, kilo vermeye yardımcı olur ve kalp damar sağlığını korur. Fethiye’de şalgam suyu satan Necdet Çakmak, şalgamın faydalarını ve Fethiye insanının şalgama olan ilgisini mikrofonlarımıza anlattı.

Saklıkent Kanyonu'nun Kalbine İnecekler

‘Kanyoning Türkiye’ ekibi, Muğla'nın Fethiye ilçesi ve Antalya'nın Kaş ilçesi içerisindeki Saklıkent Milli Parkı'nın bir parçası olan Saklıkent Kanyonu’nda 18 kilometrelik yol gidip kamp yapacak.

Fethiye’de Alabalığa Yoğun İlgi

Fethiye’de kilosu 120 liraya satılan alabalığa, yerli ve yabancı turistler ilgi gösteriyor.

Şeftalinin kilosu “40” lirayı gördü

Salı pazarında yaz aylarının sevilen meyvelerinden biri olan şeftalinin kilosu 40 liradan satılıyor.

Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye’de Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Akdeniz Açıklarında Büyük Deprem

Yunanistan’ın Girit Adası’nda yerin 2.7 kilometre derinliğinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı.

Fasulyenin Kilosu 100 Lira Oldu!

Fethiye’de geçtiğimiz haftalarda kilosu 70 lira olan fasulyenin kilosu 100 liraya yükseldi.

Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

Antalya'da taksimetre ücretine zam geldi! Sıra Fethiye'de mi?

Turizm kenti Antalya'da taksimetre ücretine yüzde 42 zam yapıldı. Buna göre taksi açılış 20 TL, kilometre ücreti 25 TL, indi bindi ise 60 TL oldu.

“1256 gram domates” görenleri şaşkınlığa uğrattı

Seydikemer'de Tüccar Rasih Yılmaz'ın Seki Mahallesi'nden aldığı domates tartıda 1256 kilogram geldi.

70 Kiloluk Gelinlik Giydi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evlenen iş insanı Şule Alp, düğününde giydiği Hindistan'da bir yılda özel taşlardan hazırlanan yaklaşık 70 kiloluk gelinlik için özel spor ve sırt eğitimleri aldığını söyledi.

Kiraz “60” lirayı gördü

Salı pazarında yaz aylarının sevilen meyvelerinden biri olan kirazın kilosu 60 liradan satılmaya başlandı.