Kiralık Haberleri

Kiralık Haberleri

Fethiyespor’a 20’lik Sağ Bek

Fethiyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen Çağan Kayra Erciyas'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gökdeniz Bayrakdar’da İşlem Tamam

Bodrumspor, Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisinin yarısını alarak genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Kiralık Konutlarda Artış Durdurulamıyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

Kiralık Motosikletlere İlgi Arttı 

Fethiye’de vatandaşların en çok tercih ettiği taşıt, motosiklet oldu. Motosiklet kullanımının artmasından dolayı Fethiye’de Motosiklet kiralama sektörüne de olumlu yansıdı.

OSCAR RENT A CAR’DAN LOKMA HAYRI 

Fethiye’de kiralık araba denilince akla gelen firmaların başında yer alan Oscar Rent A Car işletmesi tarafından Mevlüt Aykırı Camii’de lokma dökümü yapıldı.

BU BAŞVURUYU KAÇIRMAYIN!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan çalışma kapsamında günü birlik kiralanan konaklama tesisi, villa, bungalov, kiralık evler Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığınca yapılacak olan bir çalışma ile Turizm Bakanlığına bağlanması planlanıyor.

Muğla’da öğrencilerin kiralık ev bulamaması mizah oldu

Ülke genelinde kira fiyatlarının artmasının ardından Muğla’da sosyal medya fenomeni Murat Meral, mizah içerikli hazırladığı videosu ile kiralık ev bulmakta zorlanan öğrencilerin durumuna dikkat çekti. Videoyu çok sayıda kullanıcı beğenirken kısa sürede de izlenme rekorları kırdı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konut kiralarına isyan etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kiralık konutlardaki fahiş fiyatlarla ilgili açıklama yaptı. Aras, konut kiralarındaki yükselmenin en büyük sebebinin günlük, haftalık, saatlik konutlarını 250-300 TL’ye kiralayanlar olduğunu söyledi.

Fethiyespor, Onur Taha Takır’ı Transfer Etti

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor’un transferleri baş döndürüyor. Yine takıma yeni bir oyuncu kazandıran Lacivert- beyazlılar geçtiğimiz sezon kiralık olarak Niğde FK forması giyen, TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu futbolcusu Onur Taha Takır ile anlaştı.

Onur Öztonga Ve Şahan Akyüz Fethiyespor'da

3.Lig temsilcilerinden Fethiyespor, stoper mevkiine 2 oyuncu birden aldı. Kocaelispor da forma giyen geçtiğimiz yıl Erokspor da kiralık oynayan 21 yaşındaki Onur Öztonga ile Altınordu da futbol oynayan Niğde Anadolu da 2 yıl forma giyen Şahan Akyüz Fethiyespor kadrosuna katıldı.

Fethiyespor’da ayrılık rüzgarı

3.lig 2.grupta hedeflediği bir üst lige çıkamayan Fethiyespor’da ayrılık rüzgarı başladı. Lacivert beyazlılarda 14 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiği öğrenildi. Kiralık oyuncularla birlikte sözleşmesi biten futbolcuların yeniden Fethiyespor’la sözleşme imzalayıp imzalamayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu arada Fethiyespor yönetim kurulunun dün akşam saatlerinde başkan Esat Bakırcı’nın yönetiminde bir toplantı yaptığı ve sezonu değerlendirdiği öğrenildi.

Yüzlerindeki Maskeye Rağmen Yakalandılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde marketlerden yüklü miktarda pil çalarak kiralık otomobille kaçan 2 şüpheli İzmir'de yakalandı.

Menteşe'de Kiralık Vinçle Konteyner Hırsızlığı İddiası

Muğla'nın Menteşe İlçesi Doğanköy Mahellesi'nde Coşkun A. isimli şahıs, tapulu arazisinde bulunan konteynerin kiralanan bir vinç ile çalındığını iddia etti.

Kiralık Araçla Motosiklete Çarpıp Kaçtı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde otomobil şoförü kiralık araçla motosiklete çarpıp kaçtı.

"Kiralık Katil" Cinayetinde 4 tutuklama

Ula’nın kırsal Gökçe mahallesinde Hasan Balaban isimli vatandaşın öldürülmesi olayına adı karışan eşi ile birlikte 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Gözaltına Alınan 4 Şüpheli, Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'nın Ula ilçesinin kırsal Gökçe Mahallesi'nde kahve işleten Hasan Balaban'ı kiralık katil tutarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan eşi ve sevgilisiyle birlikte gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi. 

Park Halindeki Araç Yandı

Muğla’da kiralık ve sürücüsünün Alman vatandaşı olduğu öğrenilen park halindeki otomobilde çıkan yangında aracın motor bölümü tamamen yandı.