Konum Haberleri

Konum Haberleri

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Kuruldu

Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı’na ve Beşkaza Meydanı’na konumlandırıldı.

Bayram tatilinin gözdesi Fethiye oldu

Ülkemizin olduğu kadar dünyanın da sayılı tatil destinasyonlarından biri olan Fethiye; vadileri, koyları, adaları, plajları ve ekstrem sporlarıyla tatilciler gözdesi konumunda.

MUĞLA, SU ÜRÜNLERİ İHRACATINDA TÜRKİYE LİDERİ

Türkiye’de su ürünleri ihracatının başkenti konumundaki Muğla, 2022 yılında tarihinde ilk kez 1 milyar doları aşmanın gururunu yaşıyor. Muğla, 2022 yılı hedefini tuttururken, Türkiye’de 1 milyar dolar barajını aşan 22’inci il oldu.

FKM FETHİYELİLERİ SANATLA BULUŞTURUYOR

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkez’inde devam eden etkinliklerle Fethiyeli vatandaşlar sanatla buluşmaya devam ediyor. Fethiye’de sanatın merkezi konumunda bulunan FKM’ de özel günlerde düzenlenen programların yanı sıra tiyatro oyunları ve konserler ile Fethiyeliler sanatla buluşuyor.

Kansız, "Esnaf çaresizlik içinde"

Fethiye esnafına ziyaretlerde bulunarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız “Zaten zorda olan esnafımız 2022 yılında akaryakıta, elektriğe, bağ-kur primlerine gelen zamlardan sonra çaresizlik içinde” dedi.

Fethiyespor’dan Üst Üste Müthiş Rekorlar

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde sezona damga vuran Fethiyespor, tüm liglerde galibiyet sayısı ve oynadığı maça göre galibiyet oranı en yüksek takım konumunda.

Çıralı, 'Ormanlar ülkemizin akciğeri konumunda'

Ülke genelinde ve Muğla’da meydana gelen yangınlara yönelik bir açıklamada Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’dan geldi. Bölgede olası bir yangına karşı tutulan nöbetlere ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Çıralı, “Dün akşam saatlerinden itibaren bizde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak duyurular yaptık. Vatandaşlarımızı ve üyelerimizi ormanlarımızı izlemeye, şüpheli durumları acil çağrı merkezleri ve bize bildirmeye çağırdık. Bölgemizi yangınlardan korumak için nöbetimize ara vermeyeceğiz” dedi.

Fethiyespor, 4 hafta sonra kazanabildi

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, tam 4 hafta sonra evinde yüzü güldü. Lacivert beyazlılar, deplasmanda Kahta galibiyetinden bu yana ilk kez kazanabilirken puanını 54’e yükseltti. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu “Eğer bu kazanma alışkanlığını devam ettirip ligi galibiyetle bitirip bu alışkanlıkla play oflara başlarsak o zaman şampiyonluk için daha iddialı konumda olacağız. Play oflara kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

Çimen, “Şantiye şefliği anahtar konumundadır”

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği Başkan Levent Çimen, deprem bölgesi üzerinde bulunan ülkemizde güvenli yapı üretimi ve depremden doğabilecek zararların asgariye indirilmesi adına şantiye şefliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Çimen, “Şantiye şefliğinin bir başka kilit rolü ise, şantiye alanında işçi sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasıyla ilgilidir. Ne acıdır ki ülkemiz yıllardır işçi ölümlerinde Avrupa birinciliğini ve dünya üçüncülüğünü bırakmamaktadır. Bu işçi ölümlerinin büyük çoğunluğunun inşaat sektöründe yaşandığı herkesin malumudur” dedi. 

Nedir hakemlerdeki Fethiye alerjisi ?

Pandeminin tüm Fethiye ekonomisini vurduğu bu zor günlerde ING Basketbol Süper Ligi'nde kısıtlı imkanlarla mücadele etmeye çalışan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bir yandan da hakemlerle baş etmeye gayret ediyor. Ligin sonu yaklaştıkça ve maçların telafisi kalmadıkça, “Süper Lig’e Anadolu’dan katılan tek ilçe takımı” konumundaki LH Fethiye Belediyespor aleyhinde kritik anlarda verilen kararlar ligin düşme hattının kaderini yakından etkiliyor.

Liderin deplasmandaki tek hedefi galibiyet

İlçeyi TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı  Ankara deplasmanına çıkıyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Halkbank’ı 3-0’lık net bir skorla mağlup eden filenin efeleri ikinci yarının ikinci karşılaşmasına Ziraat Bankası karşısında çıkıyor. Ligde topladığı 33 puanla lider konumda bulunan takım deplasmanda alacağı galibiyetle liderliğini perçinlemek istiyor.

Milas Belediyespor’un yeni transferleri basına tanıtıldı

TVF 1. Lig’de ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor kadrosunu 2 yeni transferle güçlendirdi. Grubunda lider konumda bulunan ve başarılı grafiğini devam ettirerek, play off maçları sonucunda Efeler Ligi’ne çıkmayı hedefleyen Milas Belediyespor Slovakyalı Pasör Çaprazı Jakup Petras ve Arnavut köşe oyuncusu Redi Bakiri’yi kadrosuna katarak, basına tanıttı.

İçmeler Bölgesi’nin çehresi değişecek

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kumbahçe Mahallesi İçmeler Mevkii'nde bulunan, Bodrum’un yat imalat bakım ve onarım sektörünün merkezi konumundaki tersaneler bölgesinde incelemelerde bulundu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’ten bölge esnafının ihtiyaçları, talepleri ve eksikleri ile ilgili bilgiler alan Başkan Aras, gerekli çözümler ve gerçekleştirilecek yeni projeler için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Gürün “Korona Felaketini Fırsata Çevirmek İçin Çok Özel Bir Konumdayız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İzmir, Aydın ve Denizli’den gelen 65 farklı Seyahat acentenin temsilcisi ile bir araya geldi. Başkan Gürün burada yaptığı konuşmada; “Bu korona felaketini fırsata çevirmek için çok özel bir konumdayız.” dedi.