Kupa Haberleri

Kupa Haberleri

Büyükşehir sporcuları Avrupa Gençlik Şampiyonasına katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu. 

Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası tamamlandı

Antalya İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası sona erdi.

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Denizin Kızları bir üst tura çıkmayı planlıyor

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 16 Turu kapsamında rövanş maçında kendi evinde Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşıyor.

Bodrum FK Son Dakika Golüyle Elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 1’inci Lig temsilcilerinden Bodrum FK ile karşılaştı. Gaziantep FK 90+5’inci dakikada Djilobodji’nin golü ile kazanarak bir üst tura yükseldi.

Bodrum FK kupa maçına çıkıyor

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Gülleri, “Kazanmak isterdik, ama olmadı”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1’lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Fethiyespor, Tokat Belediye Plevnespor karşılaşması

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Fethiyespor, Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 11'leri açıklandı.

Fethiyespor’un Rakibi Tokat Plevne Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Türkiye Kupası 3.Tur maçında 1 Kasım Çarşamba günü 14.00’te evinde Tokat Plevne Belediyespor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Gülleri, “Yoğun bir tempodayız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, haftasonu İskenderunspor karşısında alınan 3 puanı değerlendirerek Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Muğla’dan kano takımı zaferle döndü

Muğla'da düzenlenen Durgunsu Kano Cumhuriyet Kupası ve Milli Takım Test Yarışları’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano takımı sporcuları üçüncü oldu.

Hentbolcular Kaymakam'ı ziyaret etti

Kaymakam Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sezonun çifte kupalı şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Denizin Kızları Avrupa Kupası’na Bir Adım Daha Yaklaştı

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Avrupa Kupası’nda İlk Maç Rakibin Oldu

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde aldığı THF Kadınlar Süper Kupa’sını alarak Hentbol sahalarında gururla dalgalandırmaya devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştı.

Masa Tenisi Sporcularından Büyük Başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Sporcuları Zafer Kupası Turnuvası'ndan dört altın iki gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı

Cream Cafe’de düzenlenen Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı. Yarışmanın sonunda e iyi tasarıma sahip olan kahveyi yapana kupa taktim edildi.

Zirvespordan Bir Sezonda Sekiz Kupa

Haziran ayında sona eren 2022-2023 voleybol sezonunda farklı kategorilerde yarışan Eczacıbaşı Zirvespor Klübü sporcuları üstün başarı elde etti. Voleybol branşında başarılarıyla adından söz ettiren Eczacıbaşı Zirvespor Kulübü 2022-2023 sezonunda toplamda sekiz farklı kategoride kupa kaldırarak bir rekora imza attı.

Başkan Karaca, Şampiyonluk Kupasıyla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Galatasaray’ın 2022-2023 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası ile bir araya geldi.

Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye Geldi  

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın kupası Fethiye'ye geldi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği Şampiyonluk kupası kutlamasında büyük coşku yaşandı. 

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

Pendikspor kupasını coşkuyla kaldırdı

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasında Akhisar'da Bodrumspor'u 2-1 mağlup ederek, Süper Lig'e yükselen Pendikspor, maç sonrası düzenlenen törenle kupasını aldı.

Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası Düzenlendi

Antalya Demre Ziraat Odası Başkanı tarafından Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası düzenlendi. Müsabakaya, Kubilay Alcu, Lamine Diarra, Ümit Karan, Ceyhun Fersoy gibi tanınmış isimler de katıldı.

FETHİYE’NİN SULTANLARI KUPAYI FETHİYE’YE GETİRDİ KAYMAKAM KARAMAN’I ZİYARET ETTİ

Lokman Hekim Zirve Spor Kadın Voleybol takımı 1. Lig’e yükselmeye hak kazanırken, sporcular şampiyonluk kupası ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

BRİÇ TURNUVASINDAN FETHİYE’YE DERECE İLE DÖNDÜLER

Türkiye Briç Federasyonu’nun Antalya’da düzenlemiş olduğu 16 Yaş Grubu Briç turnuvasına katılan ÇYDD Fethiye Şubesi gönüllü öğrencilerinden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan Türkiye ikincisi oldular. Kupa ve madalyaları ile Fethiye’ye dönen Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan için ÇYDD Fethiye şubesinden kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; akıl sporu Briç’te büyük bir başarı elde eden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan ile antrenörü ÇYDD Fethiye şubesi üyesi Mustafa Türkmen ödüllendirildi.

GÜREŞ TURNUVASI BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Fethiye, Serbest Güreş 1. Akdeniz Kupası’na ev sahipliği yaptı. Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün organizesinde gerçekleşen Serbest Güreş turnuvasında minik sporcular mücadele etti.

AKDENİZ KUPASI MİNİKLER GÜREŞ TURNUVASI BAŞLIYOR

“Akdeniz Kupası Minikler Güreş Turnuvası” 8 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Fethiye Spor Salonu’nda başlıyor.

FETHİYELİ KADINLAR KUPAYI KALDIRDI

Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi. Fethiye Evinin Sultanları ise turnuvada birinci oldu.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.