Gülleri, 'Yoğun bir tempodayız'

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, haftasonu İskenderunspor karşısında alınan 3 puanı değerlendirerek Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde İskenderunspor’u 4-3 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi. Morallerin yüksek olduğu lacivert beyazlı ekip hız kesmeden Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşması olan Tokat Belediye Plevnespor için hazırlıklara başladı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri ise alınan 3 puan ve Tokat Belediye Plevnespor maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gülleri, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Değerli bir 3 puan aldık. İyi bir takımla oynadık. İyi bir hücum hattına sahipler. Bu takımı yenmek bize gurur verdi. Oyuncularımız geri düşmeyi kabullenemiyor. Sonradan oyuna giren oyuncuların katkıları da olumlu yönde oluyor. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. 

Hedefimiz ise tur atlamak
Çarşamba günü de Tokat Belediye Plevnespor maçımız var. Daha az süre alan arkadaşları oynatmayı düşünüyoruz. Hedefimiz ise tur atlamak. Kazanma alışkanlığımız başladı. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Hep yanımızdalar. İyi gidiyoruz inşallah böyle devam edecek.
Kupa maçı için alt yapıdan 3 tane oyuncu alıyoruz. Bunlar; Emre, Murat ve Çağan. Oyunun gidişatına göre çeşitli süreler vereceğiz. Oyuncuların durumlar ise iyi. Yoğun bir tempodayız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN