Malatya Haberleri

Malatya Haberleri

4.1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Malatya Battalgazi'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya’da Korkutan Deprem!

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

BAŞKAN ARAS YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ, HALKI DİNLEYEREK BİLGİLENDİRDİ

Deprem bölgesindeki çalışmaları koordine etmek için aralıklarla Hatay ve Malatya’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kentteki çalışmaları da yakından takip ediyor. Turgutreis, İslamhaneleri, Dereköy ve Gümüşlük mahallelerinde saha ziyaretlerinde bulunan Başkan Aras, çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

BODRUM BELEDİYESİ, DEPREM MAĞDURU ÜRETİCİYE EL UZATTI

Bodrum Belediyesi, depremde zarar gören üreticiye destek olmak amacıyla Malatya’da kayısı üreticisi olan vatandaşın elinde kalan iki ton kuru kayısıyı satın aldı

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

 MUĞLA, DEPREM İÇİN TEK YÜREK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi için vatandaşların yardımları ile toplanan malzemelerin dağıtımı Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Malatya ve Mersin’in ilçelerinde devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi 168 personel 54 araçla depremle mücadeleyi sürdürüyor.  

İLANDA ‘DEPREME DAYANIKLI’ YAZIYORDU: BİR SENE ÖNCE YAPILAN BİNA ÇÖKTÜ

Türkiye’yi sarsan iki deprem sonrasında Malatya’da henüz bir yıl önce yapılan Asur Konutları adlı apartmanlar da çöktü. Sitenin bloklarından birinin çökme anı vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

KAHRAMANMARAŞ’TA İKİNCİ DEPREM: BÜYÜKLÜĞÜ 7.6!

Öğlen saatlerinde pek çok kentte hissedilen Kahramanmaraş merkezli bir deprem daha oldu. 7.6 büyüklüğündeki depremde Malatya'da aralarında AKP İl Başkanlığı'nın da olduğu çok sayıda binanın yıkıldığı öğrenildi. Adana'da da bir bina çöktü. Yetkililer hasarlı binalardan uzak durun çağrısı yaptı.

ANADOLU LEZZETLERİ ERASTA AVM’DE

İzmir’den gelen Çeşnişahane Anadolu Lezzetleri, Fethiye Erasta AVM’de vatandaşları yöresel lezzetlerle buluşturuyor.

Fethiyespor’un Golcüsü Anıl, Altınordu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Altay ile Süper Lige çıkmak için final oynayan Altınordu Fethiyespor‘un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu’na kancayı taktı. Geçtiğimiz yıldan bu yana peşinde Antalyaspor’dan Malatyaspor’a pek çok takımın transfer etmek istediği 21 yaşındaki Fethiyespor’un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu İzmir’in Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu ile prensipte anlaştı.

Tekirdağspor karşılaşmasını Akgül yönetecek 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ilk yarıda son dakika golüyle mağlup olduğu Tekirdağspor’dan rövanşı almak istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılar, galibiyete odaklandı. Fethiyespor-Tekirdağspor maçını Malatya bölgesinden Deniz Sercan Akgül yönetecek. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, “Tekirdağspor’dan rövanşı alıp, lider olmak istiyoruz” dedi. 

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Genel Gönderdi   

Muğla, Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya ve Mersin'e hava, kara ve deniz yoluyla yapılacak giriş/çıkış kısıtlaması kaldırıldı. 

Mahalle, Köy ve Beldelerinde Karantina Uygulanan İşte O İller !

Yeni tip corona virüsü tedbirleri kapsamında, bazı köy, belde ve mahallelerinde karantina uygulanan illerin arasına, Rize, Van, Yozgat, Malatya, Tunceli, Artvin, Gümüşhane, Kütahya, Çankırı, Sivas, Giresun ve Çanakkale'nin ardından Çorum da eklendi.

48 Gençlik Kampanyaya 1000 Biletle Katıldı

48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri bugün oynanacak olan Muğlaspor- Somaspor maçının bilet gelirinin, Muğlaspor Yönetimi tarafından geçtiğimiz hafta yaşanan Elazığ ve Malatya depremzedeleri için bağışlanacağı açıklamasının ardından 1000 bilet alarak destek verdi.

Muğla’nın Yardım Tırları Elazığ’a Ulaştı

Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum, Milas, Menteşe, Datça ve Fethiye Belediyelerinde toplanan 9 TIR yardım malzemelerini Elazığ’a ulaştırdı.

Muğla Odaları ve Borsa Elazığ ve Malatya’nın Yanında

Muğla Elazığ ve Malatya bölgesindeki depremzedeler için tek yürek oldu; yardım malzemelerini taşıyan kamyon yola çıktı.

Ortaca’dan Malatya ve Elazığ’a Yardım Tırı Yola Çıktı

Ortaca Belediyesi’nin depremden etkilenen Elazığ ve Malatya için başlattığı insani yardım kampanyası Ortaca halkını seferber etti.

Başkan Ateş’den Başkan Gümüş’e Teşekkür

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, Muğlaspor Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması sırasındaki ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.