Mesaisi Haberleri

Mesaisi Haberleri

CHP'de Yerel Seçim Mesaisi: Muğla İlçe Adayları Açıklanabilir

31 Mart yerel seçim öncesinde merakla beklenen Fethiye, Bodrum, Marmaris, Menteşe Belediye Başkan Adayları bugün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) sonrasında ilan edilmesi bekleniyor.

Ak Parti Muğla’da Aday Belirleme Mesaisi! Gözler Pazartesi Gününe Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ak Parti de henüz belirlenmeyen ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Fethiyespor’da İskenderunspor Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Fethiyespor’da Denizlispor Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Lacivert beyazlılar, ilk 3 puanını Denizlispor'a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Fethiyespor’da Denizlispor mesaisi sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Bodrum FK’da Eyüpspor Mesaisi Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları, yapılan antrenman ile başladı.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Genç Ve Dinamik Belediye Başkanı Akdenizli, Dur Durak Bilmiyor

Seydikemer’in genç ve dinamik Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hafta sonu mesaisine devam ediyor. Cumartesi gününü Seydikemer’deki programlara ayıran Başkan Akdenizli Pazar günü de Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

Nüfus Müdürlükleri’nde KPSS mesaisi

Muğla’da Nüfus Müdürlükleri hafta sonu yapılacak KPSS oturumları için açık olacak.

Fethiyespor’da Yeni Sezon Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı'nda yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Fethiye’de kasapların kıyma mesaisi

Fethiye’de Kurban Bayramının ardından başlayan kasapların kıyma mesaisi bayramdan sonra da devam ediyor.

Nüfus Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler çerçevesinde kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerinin 27-28 Mayıs'ta açık bulundurulacağını ve işlemlerin randevusuz gerçekleştirileceğini duyurdu.

Babataşı Muhtarlığı’nda seçmen kağıdı mesaisi 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin yoğun mesaisi sonrası tekrar ulaşıma açılıyor.

EMNİYETTEN GECE MESAİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde saat 22.00-00.00 saatleri arasında güvenlik kontrolü gerçekleştirdi.

Menteşe’nin yüksek kesimlerinde kar mesaisi

Menteşe’nin yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri 3 greyder 6 kepçe ve personeliyle kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

24 saat kar mesaisi 

Menteşe Belediyesi ekipleri kentte etkili olan kar yağışı ve sonrasında oluşan buzlanmaya karşı 3 gün boyunca sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmalarını sürdürdüler. Yoğun kar yağışı ile birlikte belediye ekiplerinin Menteşe’nin kırsal ve merkez tüm mahallelerinde saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yapılan çalışmalar ile kentteki ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yol açma, tuzlama ve buzlanmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Menteşe’de karla mücadelede yoğun mesai  

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Muğla’da da etkisini gösterdi. Menteşe’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerine doğru etkisini arttırdı. Kısa sürede kent merkezi beyaza bürünürken Menteşe Belediyesi ekipleri gece boyunca mesaisini sürdürdü. 

Menteşe’de Kar Mesaisi

Menteşe’de hafta sonu başlayan ve yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte Menteşe Belediye ekipleri hafta sonu boyunca 10 iş makinası, 1 tır, 4 kamyon ve 30 personel ile kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

Fethiye Emniyeti’nden yağmur mesaisi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca aşırı yağışlar nedeni ile meydana gelen su baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yardım etti.

Bodrum Belediyesi 1200 personeli ile 7/24 bayram mesaisinde

Bodrum Belediyesi ekiplerinin bayram mesaisi başladı. Belediye ekipleri 1200 personeli ile 7/24 vardiyalı çalışma esasıyla hizmet vererek ilçede yaşanacak tüm olumsuzlukların önüne geçti.

Fethiyespor Tekirdağ’ı Ağırlıyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba mesaisinde Tekirdağspor’u ağırlıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Alesta Otel’de kampa çekildi. Fethiyespor, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almak isterken 3 puana odaklandı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, her maçı final olarak gördüklerini dile getirerek “ Kazanmak için sahaya çıkacağız. Yeniden liderliği yakalamak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor’da golcü Yakup yok

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, deplasmanda kazandığı Yozgatspor maçının ardından Tekirdağspor mesaisine başladı. Ligin ilk yarısında uzatma dakikalarında yediği golle kaybettiği maçın rövanşını almak isteyen Fethiyespor, hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Tekirdağspor’u çok iyi tanıyoruz. Orada oynadığımız maçta bir şanssızlık yaşamıştık. 90+6’da gol yemiştik ve birçok net fırsatı değerlendirememiştik. En iyi şekilde hazırlanıp, kendi evimizde 3 puan almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Milas Belediyesi hafta sonu kar mesaisindeydi

Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler hafta sonu yoğun mesai harcadı. Bölgemizde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşların imdadına Belediye ekipleri yetişti. 

Menteşe’de kar mesaisi

Menteşe’de etkili olan kar yağışıyla birlikte kentin çeşitli noktalarında kar küreme ve tuzlama çalışması başlatıldı.

Öztürk, “Ak Parti’nin erken seçim düşüncesi ve planı yok”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mesaisinin büyük bir bölümünü, Çarşı Caddesi üzerinde yeni kiraladıkları ilçe binasının tamamlanması için geçiriyor. Yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte, yeni ilçe binası tadilatını tamamlamak için gayret sarf eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2021 yılı etkinlikleri için planlamalara başladıklarını ifade ederken, “2021-2022 yılı çalışmalarını, 2023 yılı seçimleri için yapacaklarını, Ak Parti ve Cumhur İttifakının bir erken seçim düşüncesinin bulunmamaktadır” dedi.

Fethiyespor, Tokat’a umutlu gitti

3. Lig 2. Grupta haftayı 4-0’lık Halide Edip Adıvarspor galibiyeti ile kapatan Fethiyespor, Perşembe mesaisinde deplasmanda karşılaşacağı Tokatspor maçının antrenmanını yaptıktan sonra karayolu ile Tokat’a hareket etti. Teknik Direktör Mesut Toros, “Deplasmandan iyi bir sonuç ile dönmek istiyoruz. Karayolu ile Tokat’a gideceğiz” dedi.

Fen İşleri’nin yoğun mesaisi, sel ve taşkınları büyük ölçüde önledi

Bodrum’da mevsim normallerinin üzerinde yağış alınan dönemlere hazırlık yapan Belediye Fen İşleri ekipleri, özellikle su taşkınlarının yaşandığı bölgelerdeki riski büyük ölçüde azaltmayı başardı.

Ortaca'da Temizlik İşçilerine Alkışlı Destek

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, korona virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan temizlik işçilerini sabah mesaisi öncesi alkışlattı.

Bodrum Belediye Başkanı Aras Çağrı Merkezine Gelen Telefonları Yanıtladı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hafta sonu mesaisinde, Belediye’nin çağrı merkezine gelen telefonlara yanıt vererek vatandaşlara sürpriz yaptı.