Müdürü Haberleri

Müdürü Haberleri

Kızılbük Thermal Wellness Resort Nisan 2025’te Açılacak

Marmaris’te ilk etap çalışmaları tamamlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort ile ilgili Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 

Fethiye dahil tüm Türkiye’de öğretmenler iş bıraktı

İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından vurularak katledilmesi nedeniyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde öğretmenler iş bıraktı.

Muğla Çiftçisi Her Geçen Gün Daha Da Bilinçleniyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün “Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor Projesi” kapsamında üreticilere “Meyve Ağaçlarında Budama” eğitimi verildi. Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mart ayı içerisinde verilen eğitimi tamamlayarak sertifikaya hak kazanan 20 çiftçi, belgelerini bugün düzenlenen törenle İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’tan aldı.

Yiğit, ‘Çok Güzel Bir Etkinlik’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Dural, ‘Bayram Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bölge Müdürü Dural, ‘Bayram gönüllerimizin birleşmesine, bütünleşmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli’ye Doğum Tutanağını Hediye Ettiler

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve kurum çalışanlarının hediyesi Başkan Akdenizli’yi duygulandırdı.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu Ve Sicil Akademi Lansmanı Ankara’da Yapıldı

Ankara’da gerçekleştirilen 2. Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu ve Sicil Akademi Lansmanı’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ticaret Sicil Müdürlüğü personeli de katıldı. Sempozyumun kapanış oturumunda katılımcılara hitap eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ticaret sicil ilanı yayın süresini yarım saate indirdiklerini söyledi.

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nden Görkemli Açılış

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Llull Tersane’ de düzenlenen etkinlikle açıldı.

Şekerbank’tan Turizm Sektöründeki FTSO Üyelerine Özel Kredi İmkanı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında imzalanan protokolle, turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lere (oteller, seyahat acenteleri vb.), bu firmaların tedarikçileri ve turizm yörelerinde hizmet veren, geliri turizme doğrudan bağlı diğer işletmeler için “Turizm Destek Paketi” uygulaması hayata geçirildi.

Vali İdris Akbıyık Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim- Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı” Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı Anma Programı Düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

FTSO Meclis üyeleri bilgilendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 2024 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar, konutların turizm amaçlı kiralanması faaliyetlerinin düzenlenmesine ilişkin yönetmelik hakkında FTSO Meclis üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Tokat İncelemelerde Bulundu

Milas Belediyesi kırsal mahallelerimizde Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Alan yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kadın Balıkçılara Yüzde 25 Daha Fazla Destek Veriliyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer TDİOSB’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Adayı Kulaç’tan Müdür Dadşoğlu’na Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı.

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Toplantısı Tekrardan Yapıldı

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik 1 Ocak itibarıyla resmiyet kazandı. Buna göre bir konutu 100 günden kısa süreli kiraya verecek ev sahipleri, izin belgesi almak zorunda kalacak. Bu belgeyi almak için ise 2 Ocak itibariyle başvurular başladı. Birçok konut sahibini ilgilendiren toplantı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Aday Adayı Yiğit, 'Fethiye İl Olması Gereken 19 İlçeden Birisi'

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Halcilerin Sorunları Tüm Yönleriyle Görüşüldü

Üreticilerin ve toptancı halindeki komisyoncu ve işletmecilerin sorunları, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar’ın katıldığı Karaçulha Toptancı Hali’nde yapılan toplantıda ele alındı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Halciler Federasyonu (Türkhal) tarafından düzenlenen toplantıda, üretici, komisyoncu ve işletmeciler yaşadıkları sorunları ve beklentilerini İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar’a anlattı. 

Başkan Yorgo Papalyaris, FTSO’yu ziyaret etti

Kosmos Vize Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yorgo Papalyaris ve Genel Müdürü Fatma Baysan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

Erkılınç, 'Dijital ölçümleme sisteminin arka planında çok büyük bir emek var'

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, BİK Analitik dijital ölçümleme sisteminin sorunsuz çalıştığını, kimin gerçek, kimin sahte trafik ürettiğini bildiklerini söyledi.

Başkan İnceçayır FTSO’yu ziyaret etti

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mustafa İnceçayır, Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar ve Müdür Yardımcısı Murat İblikçi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten’den, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar ve ekibini ziyaret etti.

Başkan Akdenizli’den Öğretmenleri Duygulandıran Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur’a ve ilçede görev yapan bin öğretmene 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla karanfil hediye etti. Başkan Akdenizli’nin anlamlı hediyesi karşısında oldukça mutlu olan öğretmenler, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.