Oluşturulacak Haberleri

Oluşturulacak Haberleri

Fethiye ve Seydikemer zeytini için üretim modeli oluşturulacak

Fethiye ve Seydikemer'de zeytin üretiminde değişen iklim ve ekonomik koşullara uygun üretim modeli oluşturarak verimliliğin arttırılması amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Seydikemer Ziraat Odası öncülüğünde araştırma projesi başlatıldı.

CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

Fethiye’de 10.01.2023 tarihinde Erasta AVM içerisinde oluşturulacak kitap bağış standı 14.00’da Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımları ile açılacaktır.

Salı ve Cuma Pazarı birlikte kuruluyor 

17 günlük kapanma nedeniyle daha önceden açılmayacağı bildirilen semt pazarları İçişleri Bakanlığı genelgesiyle cumartesi günü pandemi tedbirleri alınarak açılabilecek. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Fethiye’de cumartesi günü tüm semt pazarları kurulacak. Fethiye merkezde Salı ve Cuma pazarı birlikte oluşturulacak” dedi. 

Muğlalılar Derneğinden Milas Tanıtım Hamlesi

İstanbul’daki, Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırbaş, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Abdullah Kırbaş, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e Milas’ın ve Muğla’nın ürünleriyle tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı için oluşturulacak her projeye destek vereceklerini bildirdi.