Ortağı Haberleri

Ortağı Haberleri

Menteşe Belediyesi 'Yeşil Ufuklar' Projesi'nin resmi ortağı

Menteşe Belediyesi Romanya’nın çevre ve gençlik örgütü olan ARYAS NGO kuruluşu tarafından uluslararası seviyede düzenlenen Green Horizons (Yeşil Ufuklar) projesinin resmi ortağı oldu.

MUTSO’dan Turizmde Ara Elemana Tam Destek

MUTSO’nun proje ortağı olduğu “Youths at Work in Menteşe” (Menteşe’de Gençler İşte) projesi, AB’den 367 bin Euro hibe almaya hak kazandı.

Milletvekili Adayı Mehmet Demir,semt pazarlarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir beraberinde Millet İttifakı ortağı ilçe başkanları ile birlikte Günlükbaşı ve Çamköy semt pazarlarını ziyaret etti. 

Erasmus programı gerçekleştirildi

Ömer Özyer Anadolu Lisesinin yürütücüsü; Polonya, İtalya, Romanya ve Litvanya’nın da ortağı olduğu 2020-1-PL01-K229-081774-6 nolu Cultural Heritage Album RAW Makers isimli Projenin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Millet İttifakı ortaklarından mahalle ziyaretleri 

Millet İttifakı ortağı Fethiye İlçe Teşkilatları, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy, Üzümlü, Nif ve Kızılbel mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiler. 

İSPANYALI ÖĞRENCİLER ATAPARK’TA AĞIRLANDI

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı kapsamında İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Atapark’ta ağırlandılar.

MUĞLA APİTERAPİK ARICILIK ÜRÜNLERİ İŞLEME VE AR-GE, İNOVASYON MERKEZİ ŞİRKETİ KURULDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) ortağı olduğu “Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri İşleme ve Ar-Ge, İnovasyon Merkezi- Apimuğla ” şirketi Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da katıldığı törenle kuruldu. 

‘FETHİYE’DE SPOR TURİZMDE REKOR’ PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2021 Teknik Destek Programı kapsamında hibe aldığı ‘Fethiye’de Spor, Turizmde Rekor” projesine ilişkin Gezimanya Kurucu Ortağı ve Proje Danışmanı Murat Özbilgi tarafından FTSO Yönetim Kurulu’na sunum yapıldı.

OTELİ YAKAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde önceki gece işyeri sahibine ve ortağına kızıp işlettiği barı yakmak isterken 5 katlı ve 30 odalı otelin yanmasına sebep olan M.O. gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SEYDİKEMER’E “YÖRESEL SANATLAR ATÖLYESİ” GELİYOR

Seydikemer Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Seydikemer Belediye Başkanlığı’nın proje ortağı olduğu “Yöresel Sanatlar Atölyesi” projesiyle unutulmaya yüz tutmuş yöresel ürün ve zanaatlar tekrar canlandırılacak.

DP’ DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısı bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı’nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ katıldı.

MSKÜ’nün ortağı olduğu yüksek bütçeli ab projesi kabul edildi

MSKÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertan Ercan’ın da dâhil olduğu 5.095.000 AVRO bütçeli Avrupa Birliği Projesi desteklenmeye değer görüldü.

Pınar Gültekin Cinayetinin 6’ncı duruşması yapıldı

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 6’ncı duruşması Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Haklarında delilleri yok etme suçundan iddianame hazırlanan Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan da katıldı. Avcı’nın eski eşi Eda Karagün ifadesinde, “Aldatılan taraf benim, mağdurum. 4 buçuk yaşında bir kız çocuğu büyütüyorum. Cemal'in yaptığı suç beni ilgilendirmiyor. Boşandık. Kızımla yeni bir hayata başladık.” dedi. Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı ise, “Allah belasını versin dedim o Cüce Bar’ın, cüce de tanımıştır o kızla dedim.” diye konuştu. Dava 1 Kasım’a ertelendi.

Zeybekoğlu’ndan İYİ Parti Fethiye İlçe Binasına ziyaret

Bir dizi ziyaretler için Fethiye’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Millet İttifakının Ortağı olan İYİ Parti Fethiye İlçe teşkilatına da ziyaret gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçem ziyarette gündem ve sorunlar konuşuldu. Millet İttifakının önemine dikkat çeken İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Doğacak olan güneş Millet İttifakının İktidarıdır” dedi.

Fethiye Ata Tarımsal Kooperatifi genel kurulu gerçekleştirildi

Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Fethiye Esenköy’deki üretim merkezinde çok sayıda ortağının katılımıyla gerçekleşti. Dilek ve temennilerle tamamlanan genel kuruldan sonra misafirlere Kooperatif ortaklarının ürettiği ürünler ikram edilip, Kooperatif ortağı da olan yerel sanatçı Ferhan Dündar’ın halk ezgileri dinletisi gerçekleştirildi. Yönetim ve Denetim Kurullarının faaliyet raporlarının, 2020 yılı Dönemi Bilanço ve Gelir Gider Cetvellerinin okunması ve görüşülmesi ve ibrası gibi başlıklarla devam eden Genel Kurulda çok sayıda üye de söz hakkı alarak görüşlerini belirtti.

İl Başkanı Korkmaz Öztürk’e Osmanlı Tuğrası hediye etti 

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ziyaret programı kapsamında Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti’nin Fethiye ilçe yönetimini de ziyaret etti. İl Başkanı Korkmaz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e ziyaretin anısına Osmanlı Tuğrası hediye etti.