Rağbet Haberleri

Rağbet Haberleri

İkinci el pazarı rağbet görüyor

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. A’dan Z’ye birçok şeyi bünyesinde barındıran ikinci el pazarına ilgi ise yoğun.

Fethiye’de Red Globe Üzümleri rağbet görüyor

Fethiye’de Red Globe üzümleri, bir diğer adıyla kırmızı üzümler pazarda ilgi görmeye devam ediyor. Pazar Esnafı Orhan Kaçar, Red Globe üzümleri ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Galatasaray – Bayern Münih Formalarına yoğun ilgi

Fethiye Salı Pazarı’nda, bugün oynanacak Galatasaray – Bayern Münih şampiyonlar ligi maçı için formalara ilgi arttı. Yerli ve yabancı turistler, dev müsabaka için formalarını Salı Pazarı’ndan tercih ediyor. Salı Pazarı esnafı Erdi Uluçay, maçtan dolayı formalara rağbetin arttığını mikrofonlarımıza anlattı.

Güven, “Taksiciler olarak bu sene beklentileri yakalamış değiliz”

Fethiye’de Taksi Durağı Müdürü Savaş Güven, turizm sezonunda taksilere olan rağbeti FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Salı Pazarı’nda Mısıra İlgi Yoğun

Fethiye’de Salı Pazarı’nda mısır satışlarındaki yoğunluk dikkatlerden kaçmadı. Pazar esnafı, mısıra olan rağbetin güzel seviyede olduğunu belirtti.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Paspatur sokakları boş kaldı

Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Paspatur Çarşısı Mayıs ayının gelmesiyle beklenen turizm sezonuna istediği gibi başlayamadı. Sezonun tam anlamıyla başlamamasından dolayı sokak geçtiğimiz yıllara göre rağbet az olduğu gözlemlendi.

KAÇAR, “İLGİ VE RAĞBET ÇOK GÜZEL”

Ülkemizde son zamanlarda popüler olmaya başlayan ejder meyvesine talep gün geçtikçe artıyor. Tropikal meyvelerin en lezzetlileri arasında yer alan bu meyvenin tanesi 40 liradan satılıyor. 

TEKNE TURLARI RAĞBET GÖRÜYOR

Liman şehri Fethiye’de turizmi yapılan şeylerden biri de tekne turları. Çoğunlukla 12 Adalar güzergâhında yapılan turlara Kurban Bayramı tatili ile rağbet arttı.

PASPATUR ÇARŞISI’NA RAĞBET AZALDI

Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Paspatur Çarşısı'nda esnaflar dertli. Sezonun tam anlamıyla başlamamasından dolayı sokak geçtiğimiz yıllara göre rağbet az.

Halk evlerinde fiyatlar değişmedi

Türkiye genelinde yaşanan üst üste zamlara rağmen Fethiye Belediyesi, halk evlerinde düşük fiyat politikasını değiştirmedi. Vatandaşlar, halk evlerinde çay 1 TL’ye içiyor.

Fethiye Kaya İnciri’ne İhracat Kapısı Açılıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) başta coğrafi işaret tescilli Fethiye Kaya İnciri olmak üzere, bölgemizde yetişen incir çeşitlerinin yurt dışına ihracatının sağlanmasına yönelik toplantı gerçekleştirildi. Fethiye ve Seydikemer’deki incir çeşitlerini incelemek üzere FTSO’ya gelen Bursa’nın duayen incir ihracatçılarından Yavuz Taner, Fethiye Kaya İnciri’nin küçük boyutlu türünün özellikle İngiltere pazarında büyük rağbet gören çerezlik incir ihracatına uygun olduğunu belirterek, bölgenin büyük bir potansiyel taşıdığını kaydetti.

Ölüdeniz Kumburnu Plajı baştan aşağıya yenilendi

Türkiye'nin tanıtımında kapak fotoğrafı olan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı, 5 yıldızlı plajlar gibi  hizmet veriyor. Ülkemizin tüm tanıtımlarında ilk sırada yer alan Ölüdeniz Kumburnu Plajı bu yıl çehresini tamamen değiştirerek, dünyanın en gözde plajları ile yarışır hale geldi. Bu sezon görünümünü baştan aşağıya yenileyen Kumburnu Tabiat Parkı Plajında şezlong ve şemsiye kullanmak istemeyenler için özel bir bölümde ayrıldı. Kumburnu tabiat parkı plajında güvenliğe büyük önem verilirken, cankurtaranlarda nöbete başladı. Kano ve Deniz Bisikletinin yanı sıra su sporlarının da rağbet gördüğü plajdan tatilciler çok mutlu. 

Ciğer kırmızı eti geçti

Korona virüsün hayatımıza girmesinden sonra vatandaşlar ciğere çokça rağbet gösteriyor. Birkaç ay önce kilosu 50-60 TL olan kuzu ciğeri 110-120 TL’ye kadar çıkan fiyatıyla kırmızı eti geçti.

Virüs Sonrası Çadır Turizmine Rağbet

Mart ayında tüm dünyada ilan edilen pandemi sonrası, Türkiye'de yeni normal yaşama geçilmesi ile vatandaşların tatil tercihlerini de değiştirdi.