Ringe Çıkacak Haberleri

Ringe Çıkacak Haberleri

Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye’de Ringe Çıkacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu için ringe çıkacak

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu'nun Gürcistanlı Rakibi Paata Varduashvılı'nin Covid-19 Testinin Pozitif çıktığı için (UBO)Federasyonun kararına göre Altın Kemer Kubilay Alcu' ya geçmiş, rakibe de 1 buçuk ay zaman verilmişti. Boksör Alcu, 3 Eylül Cuma akşamı Cafer Ağa Spor Salonu’nda Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Unvan maçı için ringe çıkacak.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Şampiyonluğu yolunda

Yabancı uyruklu bütün Rakiplerini eleyerek Avrupa Şampiyonluğu Ünvan maçına hak kazanan Fethiye'nin Yenilgisiz Na Mağlup Profesyonel Boksörü Kubilay Alcu, 24 Temmuz Cumartesi günü Arnavutluk Tiran'da Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Ünvan maçı için ringe çıkacak.

19 Mayıs’ta Ukrayna’da ringe çıkacak

Fethiyeli Milli Boksör Kubilay Alcu, 19 Mayıs Çarşamba günü Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası Boks Gecesi’nde ülkemizi ve Fethiye’yi temsil edecek. Kubilay Alcu’nun rakibi Yaroslav Mykhalcenko… 

Fethiyeli Boksör Ukrayna’da ringe çıkacak

Boks kariyerine profesyonel olarak devam eden Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, 13 Şubat Cumartesi günü Ukrayna Kiev Dünya Şampiyonu Boks gecesinde ringe çıkacak. Alcu bu önemli organizasyonda Türkiye’yi temsil edecek.