Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye'de Ringe Çıkacak

Fethiye'de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, dünyanın en büyük Boks Federasyonu olan (WBC) Middle East Şampiyonluğu kemer maçına çıkacak.

Orka Hotels  Ercan Torunoğulları sponsorluğunda Orka World Theme Park'da yapılacak geceye sürpriz birçok ünlü oyuncular katılacak.

Türkiye'nin en büyük profesyonel boks organizasyonu Fethiye’de gerçekleşecek. Ercan Torunoğulları, uzun süredir görüşme sağladığı WBC federasyonunla anlaşarak bu devasa geceyi Fethiye’ye aldırmayı başardı. (WBC) Federasyonu, Muhammed Ali ve Efsane Mike Tyson gibi boksörlerin Kemer aldığı dünyanın en büyük boks federasyonu olarak bilinmektedir. Fethiyeli Yenilgisiz Boksör Kubilay Alcu, kendi evinde Fethiye'de WBC şampiyonluğu kemer maçına çıkacak. Alcu, düzenlenecek bu geceye ana sponsor olan Ercan Torunoğulları’na çok teşekkür etti. 16 Eylül Cumartesi Orka Sunlife Resort Hotel’de rakipler yüz yüze gelecek. 17 Eylül Pazar Akşamı Orka World Theme Park'da akşam 19.30’da maçlar başlayacak. Müsabakalar, S sport tr’den canlı yayınlayacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN