Saha, Haberleri

Saha, Haberleri

Denizin Kızları İzmir Bbsk İle Karşılaşacak

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

Küçükala; 'potansiyelin harekete geçirilmesi lazım'

Küçükala; “Fethiye’nin farklı bir çağa atlaması gerektiğine inanıyorum”

Taşdemir “Deplasmandan üç puanla döndüğümüz için çok mutluyum”

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, Bodrum FK deplasmanda 0-2 kazandı. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Ak Parti saha çalışmalarına çıkarma yaptı

Ak Parti Muğla Fethiye’de saha çalışmalarına çıkarma yaptı.

MUĞLASPOR YÖNETİMİ HALI SAHADA STRES ATTI

Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları kapsamında birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Muğlaspor'un yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında halı saha maçı gerçekleştirdi.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Amatör spor çok dertli

Fethiye Gençlik ve Spor Hareketi Antrenörü Kemal Çeliktaş Spor Günlüğü’ne konuk oldu. Çeliktaş programda amatör sporun büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu ve gereken desteği alamadığını söyledi.

Dinçel, “Tribünlerimiz taraftarlarımız ile dolacaktır”

Fethiyespor, Cumartesi günü (yarın) sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antreman öncesi FRT TV’ye konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Seriyi bozmadan devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Vergi mükellefleri için mücbir sebep

Covid-19 küresel salgını tedbirleri kapsamında kapatılan işyerleri için ikinci kez mücbir sebep kararı alındı. Faaliyetlerine ara verilen sinema, kahvehane, internet kafe, halı saha, hamam faaliyetinde bulunan mükellefler 1 Aralık 2020 itibarıyla mücbir sebep kapsamında gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri ertelendi. Söz konusu işletmeler mücbir sebep kalktıktan 26 gün sonra vergi beyannamesi vermeye başlayacak.