Küçükala 'potansiyelin harekete geçirilmesi lazım'

Küçükala 'Fethiye'nin farklı bir çağa atlaması gerektiğine inanıyorum'

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Samsun Atakum Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve projeci kimliği ile tanınan Atilla Küçükala CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olmasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Bu kapsamda 3’lü masa temsilcilerini ziyaret eden Atilla Küçükala, açıklamalarda bulundu. 
Açıklamasına Kendisini tanıtarak başlayan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala;
“Fethiye'de doğup büyüyen bir evladınız ve kardeşinizim. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Özel ve kamu sektöründe Mühendislik, Başmühendislik, Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundum.
TMMOB Orman Mühendisleri Odası Merkez Şube 2. Başkanlığı ve Fethiye Kültür Sanat Derneğinde yöneticilik yaptım.
Avrupa Birliği (AB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve birçok uluslararası projede yönetici ve koordinatör olarak görev aldım.
Muğla Büyükşehir Belediyesinde Müdür ve Samsun Atakum Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Encümeni Başkan Vekilliği görevlerini yürüttüm.
Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesinin düzenlediği ve bütün il ve büyükşehir belediyelerinin içindeyer aldığı Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a gelişini anlatan Yüzyılın Rotası projesinin koordinatörlüğünü yaptım.
Sizlerin isteği ve desteği ile Fethiye'yi kalkındırmak, sosyal belediyeciliği geliştirmek için Cumhuriyet Halk Partisi'nden Fethiye Belediye Başkan A. Adayı olarak yola çıktım.
 

Sizlerle birlikte belediyecilik ve yöneticilikteki deneyim ve birikimlerimi Fethiye'mizin hizmetine sunacağız.” İfadelerini kullandı. 
Aday adaylık süreci hakkında bilgiler aktaran Aday Adayı Küçükala; “Şimdi öncelikle belediyeci olduğumdan dolayı tabii ki daha önce Muğla Büyükşehirde Fethiye’ye ait projeler de yürütmüştük, fakat Fethiye’nin kent kültürünün oluşması, artık farklı bir çağa atlayacak hale gelmesi gerektiğini düşünüyorum.  O potansiyel Fethiye de var ve o potansiyelin harekete geçirilmesi lazım. Bunun da bir belediye başkanı olması gerektiğini düşünüyorum o yüzden de kendimin yıllarca deneyimine hem uluslararası bilicilik anlamında hem siyaset anlamında artık Fethiye belediyesi ve Fethiye için kullanmak ve bunun için çalışmak bu yola çıktım. Ben projeci bir adamım uluslararası bir sürü proje yürüttüm o yüzden projelerimiz Fethiye için Hazır ama bu hazır olan projelerimiz, Fethiye’nin genel dinamikleri, sivil toplum kuruluşları, haklı, gençleri, üniversitelileri de dikkate alarak yapacağımız projeler ilave olarak eklenecek. Ancak bütün bunlarla beraber ben CHP’liyim ailem, köküm, Fethiyeli ve Fethiye’de CHP’li bir aileyiz ben başkan kim olursa olsun sonuna kadar, son ana kadar onun peşinde kendi projemi onlara göstererek hem de kendim sahada kendimi çalışarak devam edeceğim.” Şeklinde konuştu. 
Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Atilla Küçükala; “Ziyaret sıcak geçti gayet de güzeldi üçlü masa Fethiye de nabzı tutan bir platform öyle bakmak lazım ve bende zaten bütün programlarını izliyorum. Dolayısıyla burada insanlar ve Fethiye halkı üçlü masa ve bazı programları özellikle izleyip buradan görüş alma ihtiyacı duyuyorlar o yüzden de çok önemli bir görevi yerine getiriyor üçlü masa.” Diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN