Salı Pazarı Esnafı Haberleri

Salı Pazarı Esnafı Haberleri

Fethiye Salı Pazarı Esnafı Sercan Karabulut: “Biz şuan sürümden kazanıyoruz”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde her Salı kurulan Salı Pazarı'nda üreticiler, yaşanan fiyat düşüşlerine rağmen satışlarda durgunluk olduğunu belirtiyor. Kardan değil sürümden kazandıklarını ifade ediyorlar.

Fethiye Salı Pazarı Esnafı Yongacı' dan Turşu Tarifi!

Fethiye Salı Pazarı'nda turşu satışı yapan Remziye Yongacı, "Tam turşu zamanı geldi. Şu an yapılan turşular erimez. Bende kornişon, acı biber, sarımsak turşuları bulunuyor. Satışlarımız da Allah’a çok şükür diyelim. İyi değil ama kötü de değil. Daha çok yerli müşterilerimiz alıyor turşularımızı, yabancı turistler bu lezzetten anlamıyor. Turşuyu yaparken bütün koy, sarımsak koy.” diyerek turşunun önemini vurguladı.

Pazarcı, “Maliyetler Düşmezse, Fiyatlar Düşmez”

Muğla’nın Fethiye İlçesinde kurulan Salı Pazarında domates üreticisi Turgay Tilkici, “Ailecek bu işi yapıyoruz ama emeğimizin karşılığını alamıyoruz” dedi.

Sarımsak, Fethiye Salı Pazarının Fiyat Şampiyonu Oldu

Fethiye Salı pazarında kilosu 200 TL'ye satılan sarımsak fiyatıyla pazarda şampiyon oldu. Bu fiyat, birçok vatandaşı şaşırtırken, 1 kilo sarımsak yerine 1 bağ alan vatandaşlar oldu.

Fethiye Salı Pazarı’nda esnaf fiyatlardan tatmin olmuyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda röportaj yaptığımız esnaf Mehmet Dündar Kıvrak, pazardaki fiyatların vatandaşlar için uygun olduğunu, fakat çiftçiyi memnun etmediğini söyledi.

Salı Pazarı Esnafı Anlatıyor!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı, Fethiye’de yaşayan ve Fethiye’ye tatile gelenlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Esnafa sorduk, Fethiye Salı Pazarı’nda fiyatlar uygun mu?

Doğanın Şifa Kaynağı Her Derde Deva Çörek Otu Yağı

Çörek Otu, sağlık açısından çeşitli faydalar sağlayan bir bitkidir. Salı Pazarı Esnafı Mehmet Ali Korucu, çörek otunun faydalarını anlattı.

Fethiye Salı Pazarı Esnafının Belediye Başkan Adaylarından Beklentisi Neler?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı’nı ihmal etmiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

Semt Pazarlarının Üzerini Kapatma Sözü Verdiler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

'Yüzde yüz tavsiye ederim'

Nar, C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. C vitamini, her türlü enfeksiyona karşı savaşır, hücrelerde hasar oluşumunu engelleyerek önemli bir rol oynar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.

Galatasaray – Bayern Münih Formalarına yoğun ilgi

Fethiye Salı Pazarı’nda, bugün oynanacak Galatasaray – Bayern Münih şampiyonlar ligi maçı için formalara ilgi arttı. Yerli ve yabancı turistler, dev müsabaka için formalarını Salı Pazarı’ndan tercih ediyor. Salı Pazarı esnafı Erdi Uluçay, maçtan dolayı formalara rağbetin arttığını mikrofonlarımıza anlattı.

Mandalina Hastalığa Karşı İyi Geliyor

Mandalina, içinde C Vitamini bulundurmasından dolayı sağlığa oldukça yararlı bir meyvedir. Hastalığa karşı da iyi geldiği bilinen mandalinanın faydalarını Salı Pazarı Esnafı Remziye Yolacı anlattı.

Korucu, çörek otunun faydalarını anlattı

Çörek Otu, sağlık açısından çeşitli faydalar sağlayan bir bitkidir. Salı Pazarı Esnafı Mehmet Ali Korucu, çörek otunun faydalarını mikrofonlarımıza anlattı.

Salı Pazarı Esnafı Maliyetlerden Şikayetçi

Fethiye’de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, hem maliyetlerden hem de yabancı turistlerin eskisi gibi alışveriş yapamadığından şikayetçi durumda. Salı Pazarı esnafı Hakan Dağdelen, FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Pazarcı esnafı Mevlid Kandilini unutmadı

Salı pazarı esnafı Mevlid Kandili’nde irmik helvası yaparak ikramda bulundu.

İYİ PARTİLİ GENÇLER, “BİZ DE VARIZ” DEDİ

Fethiye İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları, Salı pazarı esnafını ziyaret ederek sohbette bulundu

SALI PAZARI GİYİM ESNAFI DERTLİ

Fethiye’de Salı günü kurulan pazaryerinin giyim esnafı artan girdi maliyetleri ve mazot fiyatları yüzünden dertli.