Saygı Duruşu Haberleri

Saygı Duruşu Haberleri

Cumhuriyetin 100.Yılını Coşkuyla Kutladılar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve bazı sivil toplum kuruluşları işbirliğinde, Cumhuriyetin 100. yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma programı düzenlendi. 

Hayatını kaybeden filistinliler anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Turistler İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında ilköğretim haftası açılış programı Beşkaza meydanında gerçekleşti. 

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

UNO CLUB’TAN 09.05 PROGRAMI

Uno Club Fethiye tarafından yapılan programda Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde 2 dakika boyunca saygı duruşunda duruldu.

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

SEYDİKEMER’DE “YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” KAMPANYASINA DESTEK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” etkinliği kapsamında Şehit Gürcan Akan İlkokulu önündeki yaya çizgisini kırmızıya boyadı. 

MUĞLA’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

AVUKATLAR GÜNLERİNİ KUTLADI

5 Nisan Avukatlar Günü, Beşkaza Meydanı’nda kutlandı. Etkinlik Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Sonrasında günün anlam ve önemini belirtmek üzere kürsüye çıkan Muğla Barosu Fethiye İlçe Temsilcisi Av. Volkan Yuluk konuşma yaptı.

Şimşek kaldığı yerden 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 18. hafta mücadelesinde evinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u ağırladı. Üstün oyunuyla taraftarın sevgisini toplayan lacivert beyazlılar ikinci devrenin açılış maçını 1-0 kazandı.Karşılaşma trafik kazasında hayatını kaybeden Milli takım ve Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık için 1 dakikalık saygı duruşu sonrası başladı.

Fethiye'deki İngilizlerden Atatürk'e saygı duruşu

Fethiye'de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yıldönümünde düzenledikleri törenle andı.

Girne Koleji Cumhuriyet balosunda bir araya geldi

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.

Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Yaşı törenle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Cumhuriyet Halk Partisi 98. Kuruluş yılında Fethiye Cumhuriyet Meydanında çelenk töreni düzenlendi. Törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP eski ilçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekilileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Tören çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

Fethiye’de Zafer coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 99 yıllık gurur, Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve Şiirlerin okunması ile son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Per. Atğm. Adil Emin Kaya tebrikleri kabul etti.

Fethiye Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Fethiye Kent Konseyinin II. Dönem olağan genel kurulu Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan olağan genel kurulunda Fethiye kent Konseyinin mevcut başkan Fethiye Ali Sıtkı Koçman Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Gülbahar Edik Kayhan tekrar başkan seçildi. Tek liste ile gidilen olağan genel kurulunun divan başkanlığını FTSO başkanı Osman Çıralı ve yardımcılıklarını da Fethiye Gazeteciler Derneği üyesi Gazeteci Mesut Bölük ile Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Fethiye şubesi yönetiminden Ömer Faruk Koç yaptı.