Seçilme Haberleri

Seçilme Haberleri

Hüseyin Kaya başkanlık görevine geldi

İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilciliği’nde Hüseyin Kaya, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Aziz Yıldırım’a bakın! Mourinho’dan sonra o bombayı da patlattı..

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada başkanlığa seçilmesinin ardından Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

Karaca, "Nif’teki Oyumuzu Artırmak İstiyoruz"

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi. Karaca, soğuk havaya rağmen Nif sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.

Alim Karaca “Biz Muhatap Olmadıkça Birilerinin Ayarı Bozuldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Sanayii, Çevreyolu ve Çalıca esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren CHP’li Fethiye Belediye Başkanı ve başkan adayı Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Kökten, Fethiye’de 12 Ay Turizm İçin Adımını Attı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, göreve seçilmeden hizmetlerin hayata geçirilmesinde önemli rol oynuyor. Turizmin 12 aya yayılması için projeler hazırlayan Başkan Adayı Kökten, Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

Alim Karaca Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2019 yılından bu yana geçen 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar başkan seçilmesi halinde yapmayı planladığı projeleri kamuoyuna açıkladı.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

CHP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Üyesi Zeliha Atalay tarafından Türkiye’de kadınların belediyelerde seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 93. Yıl dönümü nedeniyle İlçe binasında basın açıklaması gerçekleştirildi.

KADIN HAKLARI GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

5 Aralık Türkiye’de Kadına Şeçme ve Seçilme Hakkının veriliş gününde Siyasetçi Nazmiye Halvaşi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde söyleşi gerçekleştirildi.

CHP KADIN KOLLARI VE ADD’DEN ÇELENK SUNUMU

5 Aralık 1934’te, Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının tanınması münasebetiyle Fethiye CHP Kadın Kolları tarafından Beşkaza Meydanı’nda program düzenlendi.

BAŞKAN GÖNEN’DEN 5 ARALIK AÇIKLAMASI

5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı dolayısıyla YKKED Başkanı Avukat Ali Gönen tarafından basın açıklaması yapıldı.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ’NDEN ÇELENK TÖRENİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkını kutlamak için çelenk sunumu ve basın açıklaması programı gerçekleştirildi.

BAŞKAN UYSAL, “TEKRAR SEÇİLMEMİZ, İŞİMİZİ DOĞRU YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ”

TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Yürütme Kurulu Başkanı Özgen Uysal, FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

BUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDI

Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı etkinlikleri kapsamında Buzağı Güzellik yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada buzağılar en güzel buzağı seçilmek için podyumda kendilerini gösterdiler.

“Asla Vazgeçmeyeceğiz!”

CHP Kadın Kolları İl Başkanları tarafından 5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 87. yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yapıldı.

Demir, “Birinci yılımızı gururla tamamladık” 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yönetim olarak göreve seçilmelerinin birinci yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu. İlçe Başkanı Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü olarak; birinci yılımızı gururla tamamladık” ifadelerini kullandı. 

Hoşafçı, “Türk Kadınına Seçme Ve Seçilme Hakkı Verilmesini Atatürk’e Borçluyuz” 

Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı, 5 Aralık Türk kadınına milletvekili seçme ve seçilme hakkının verildiği gün olması nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Gökcan, “AK PARTİ Olarak Biz De Aileye Ve Kadınlarımıza Hak Ettiği Değeri Veriyoruz”

Milletvekili Gökcan Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürün'den Gizem Özcan'a Tebrik

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gizem Sayar Özcan'ın kadın ve gençlik kotasından 51. sırada parti meclisine seçilmesini tebrik etti.