Sela Haberleri

Sela Haberleri

Dinçel, ‘Sezonu tamamladık’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, tamamlanan 2023-2024 sezonu sonrasında açıklamada bulundu.

Dinçel, karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Dinçel, ‘İç sahada puan almak istiyoruz’

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 28 Nisan Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamada bulundu.

Teknik Direktör Dinçel, “Galibiyet, tüm taraftarlarımıza bayram hediyesi olsun”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, rakibi Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel çeşitli açıklamalarda bulundu.

Dinçel, ‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Dinçel, ’Takımımız Ciddi Bir İvme Yakaladı’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Dinçel, ‘Pazar Günü Sarıyer’i Evimizde Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Selahaddin Dinçel Yönetimindeki Fethiyespor 3 Puanı Aldı

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Değerlendirme

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Akdenizli, Aday Tanıtım Töreni’nde

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, partilileri selamladı.

Muhammet Kökten, Aday Tanıtım Töreni’ne Katıldı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, partilileri selamladı.

Selahaddin Dinçel Basın Toplantısı Yaptı

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, “İyi Hazırlandık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da teknik direktör Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya’daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Dinçel, ‘Antalya’da kamp sürecini geçireceğiz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Mısırlı Hafız Ahmet Ezzat’tan Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Anadolu Gençlik Derneği Muğla Şubesi Mekke'nin Fethi'nin 1393. Yılında Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi programını gerçekleştirdi

Aras,” Yelkencilik Artık Bodrum’un Bir Parçası Haline Geldi”

Her yıl Ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

Vali Akbıyık İzleyenleri Selamladı

Seydikemer’e bağlı Seki Mahallesi’nde gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşleri, Seydikemer ve Fethiye başta olmak üzere birçok ilçeden izleyici akınına uğradı. 

Sekili Başpehlivan Ali Yanatma Ermeydanı'nda

Fethiye Belediyesi adına mücadele eden Sekili Başpehlivan Ali Yanatma er meydanına geldi. Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile birlikte halkı selamlayan Ali Yanatma, organizasyondan dolayı Başkan Akdenizli'ye teşekkür etti.

Başkan Akdenizli'den Selamlama Turu

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri büyük heyecana sahne oluyor.

Sanat Ve Edebiyatın Büyülü Buluşması UKKSA’da

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi’nde, bu yıl 13.sü düzenlenen Knidos'un Sır'ı Sanat Festivali, “Can Baba'ya Bin Selam” etkinliği 11-12 Ağustos 2023 tarihlerinde “Edebiyat Buluşması” üst başlığı ile sanatçılara ve sanatseverlere ev sahipliği yapacak.

Sanat ve Edebiyatın Büyülü Buluşması UKKSA’da

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi’nde, bu yıl 13.sü düzenlenen Knidos'un Sır'ı Sanat Festivali, “Can Baba'ya Bin Selam” etkinliği 11-12 Ağustos 2023 tarihlerinde “Edebiyat Buluşması” üst başlığı ile sanatçılara ve sanatseverlere ev sahipliği yapacak.

15 Temmuz Şehitleri için 81 ilde sela okundu

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selalar 253 şehidimizin anısına Türkiye'deki tüm camilerde yeniden yükseldi.

 “DESTAN ÇANAKKALE” İSİMLİ KİTABINI KARACA’YA HEDİYE ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı  Alim Karaca’yı makamında ziyaret eden yazar Selahattin Kara, Karaca’nın Vatan ve Millet duygusunu özümsediğini belirterek, “Şehit ve Gazilerimize verdiği değer, gösterdiği yakınlık bizleri çok mutlu ediyor”  ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM BALCI’DAN, ZORLU BÜYÜK ŞELALE YÜRÜYÜŞÜ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ‘’Likya Yolu’’ projesinin 12. etabında 3 saatlik zorlu Büyük Şelale yürüyüşünü gerçekleştirdi.

BAŞKAN AY, “PANDEMİNİN BEDELİNİ FAZLASI İLE ÖDEDİK”

Pandemi sürecinden sonra Fethiye turizminde başlayan hareketlilik esnafın bir nebzede olsa yüzünü güldürdü. Sezonun ortasında olunmasına rağmen yaşanan doluluğu değerlendiren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-der) Başkanı Mete Ay, “Bu sene şu anda mesela Ağustos ayında otellerde Çalış’ ta yer bulmak zor. Şu anda gerçekten doluyuz. Kendimizde yer olmadığı zaman arkadaşlarımı arıyorum, yer bulmaya çalışıyorum. Ağustos ayı zaten bizim sezonumuz ve bu ay şöyle 5 oda, 6 oda bir otelde bulursak bu sorun demektir” dedi.

DİNÇEL İÇEL’DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u çalıştıran ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-offa kalarak takımı şampiyon yapıp 2. Lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Selahattin Dinçel Fethiyespor’dan ayrılarak İçel İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Daha sezon başlamadan İçel İdman Yurdu Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdığını duyurdu.

FETHİYESPOR’UN HOCASI İÇEL İDMAN YURDU İLE ANLAŞTI

Fethiyespor’u İkinci Lig’e yükselten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ile anlaştı.

GİRGİN’DEN TBMM KÜRSÜSÜNDE 1 MAYIS MESAJI: ‘ÜRETEN BİZİZ YÖNETEN DE BİZ OLACAĞIZ!’

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda 1 Mayıs hakkında konuştu. Girgin sözlerine “Dünyayı omuzlarında taşıyan emekçi kardeşlerim, herkesi dayanışma duygularımla selamlıyorum. 136 yıl geçmesine karşın dünyanın tüm işçileri, tarihlerinden aldıkları dersle, taleplerini meydanlarda haykırmaya, emeklerinin karşılığını almak için birleşmeye bugün de devam ediyor” şeklinde başladı.