Seydikemerde Haberleri

Seydikemerde Haberleri

FTSO, Basın Çalışanlarıyla Kahvaltıda Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de ve Seydikemer’deki basın emekçileriyle kahvaltıda buluşarak, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye ve Seydikemerde görev yapan tüm basın çalışanlarına teşekkür ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Seydikemerde Kaza:1 Ölü 3 Ağır Yaralı

Seydikemer'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ SELDEN BOZULAN YOLLARI HIZLA ONARIYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış sonrası medyana gelen sel felaketiyle bozulan yolları hızla onarıyor.

Seydikemerde alevlere karşı seferberlik sürüyor

Seydikemer’in Çökek Mahallesi’nde dün akşam çıkan orman yangınını Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve çevre belediyelerden gelen yangın söndürme ekipleriyle gönüllü vatandaşlar insanüstü bir gayretle söndürmeye çalışıyor. 

Ayyıldız ve Sağır Seydikemerden seslendi, SGK Bağ-Kur ve vergi borçları silinmeli

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 sebebi ile uygulanan kısıtlamaların 1 Temmuz itibariyle kalkması hakkında Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır açıklama yaptı. SGK Bağ-Kur ve Vergi borçlarının silinmesi yönünde açıklama yapan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Bu bir buçuk yıl içerisinde esnafımız sigortasını, BAĞ-KUR’unu, vergisini ödeyemedi. Bu süreçte ödenemeyen sigorta BAĞ-KUR ve vergi borçlarının tümünün kalkması taraftarıyız” dedi.

Seydikemerde'ki anız yangınında koyunlarda telef oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesin de biçerdöver makinasından sıçrayan kıvılcımların yol açtığı anız yangını güçlükle söndürüldü.