Sıkı Haberleri

Sıkı Haberleri

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aras: “Bu Yerel Seçimin Hesaplaşma Olacağını Düşünüyorum”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, Bodrum’da oy kullandı. Okul bahçesinde konuşan Aras, “Türkiye’nin son geldiği düzlemde büyük ekonomik sıkıntılar var bu sebepten vatandaşların bu problemlerini sandığa yansıtacaklarını düşünüyorum. O yüzden bu yerel seçimin hesaplaşma olacağını düşünüyorum, vatandaşımız gerekli cevabı verecektir” dedi

Saatcı Ölüdeniz'de halk ile buluştu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Kökten Esnafların Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Aday Kökten, sıkılmadık el bırakmıyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in hızına yetişilmiyor. Yoğun istek üzerine programını değiştirip Çamköy Mahallesi’ne geçen Başkan Adayı Kökten, sıkılmadık el bırakmıyor. 

Cumhur İttifakı Adayı Kökten, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not alıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Muğla’da jandarma operasyonu!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı düzenledikleri operasyon ve denetimler neticesinde farklı suçlardan bulunan toplamda 67 şahıs yakalandı. 

Muğla’da 21 araç trafikten men!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri şehirlerarası otobüslere sıkı denetim uyguladı. 21 araç resmen trafikten men edildi. 

Gülleri, “Sonuçlandırma sıkıntımız var”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 1-1 berabere kaldıkları Karaman Futbol Kulübü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

Zeytinler Hasat Edildi, Sıkımı Yapıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl 9.'su düzenlenen ve ilçe protokolünün destek verdiği Milas Zeytin Hasat Şenliği, düzenlenen kortej yürüyüşüyle resmen başladı. Milas sokaklarında renkli görüntüler oluşturan şenlikte, gerçekleştirilen protokol konuşmalarında barışın simgesi zeytinin önemi vurgulandı.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

Tombak, “Bu sektörün sıkıntılarını biliyorum”

Tombak Emlak ve İnşaat sahibi İsmail Tombak, 'Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanlık' görevine aday olduğunu açıkladı.

Muğlaspor Lige Didimspor'da başlıyor

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Çocuklarda Suçluluk Duygusuna Dikkat!

Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik konu hakkında bilgiler verdi. 

Gebeş, “İlaç tedariği ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz”

Fethiye’de 20 yıldır eczacılık ile uğraşan Seçil Gebeş, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü sebebiyle FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Karaca, “Fethiye’de Altyapı Olmazsa Turizm Sıkıntıya Girer”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye TV’de katıldığı “Pozitif Düşünce” programında net açıklamalarda bulundu.

Su tasarrufu Hayati Önem Taşıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre bu yıl kullanılan içme suyu miktarında geçtiğimiz yıla göre yüzde 25’lik bir artış gerçekleşti. Ayrıca baraj doluluk oranlarında da çok ciddi bir düşüş meydana gelirken su tasarrufu konusunda uyarılarda bulunuldu.

Klasik Türk Müziği Konseri Gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverler eşsiz bir müzik şöleni yaşadı.

Sulama suyu sıkıntısı en üst düzeyde!

Muğla ve ilçelerinde yetersiz yağıştan dolayı sulama suyu sıkıntısı en üst düzeyde yaşanıyor.

Sezonun başlamasıyla trafik çilesi artıyor

Turizm cenneti Fethiye'de beklenen turizm sezonunun başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğu ve otopark sıkıntısı ile boğuşan sürücüler ve iş yeri sahipleri, yetkililerden bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyor. 

Milletvekili Adayı Tan, “Halkımız yine doğru tercih yapacaktır”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Katma değerden yana olanlarla mı yoksa kurusıkı sallayanlarla mı bu ülke yola devam edecek. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır" dedi.

Başkan Demir, ‘Esnaf Yorgun Vatandaş Alışveriş Yapamaz Durumda Ama Sizlere Söz!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Muğla'da sıkılmadık el bırakmayan Vekil adayı Demir, özverili çalışmasıyla vatandaşlardan da takdir topluyor. 

Vekil Adayı Demir, ‘Bunun en büyük sorumlusu sensin!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın itiraf niteliğindeki "Enflasyonda sıkıntımız var" söylemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Vekil Adayı Demir:" Sadece enflasyon değil her sektörde sıkıntımız var." dedi.

Vekil Adayı Demir: Bunun en büyük sorumlusu sensin!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın itiraf niteliğindeki "Enflasyonda sıkıntımız var" söylemine ilişkin değerlendirmede bulundu.

DERE, “TÜRKİYE EKONOMİSİ ÇOK SIKIŞTI”

Muğla CHP Milletvekili Aday Adayı Yalçın Dere, Fethiye CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililere kendini tanıttı

SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

Ölüdeniz’de bir kebap salonunun tabelasına sıkışan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

SAKLIKENT KAVŞAĞINDA FECİ KAZA

Saklıkent kavşağı karayolu üzerinde çift taraflı sıkışmalı trafik kazası meydana geldi. Oluşan kazada can kaybı olmazken yaralılara sağlık ekiplerince müdahale edildi.

SEYDİKEMER’DE FECİ KAZA

Seydikemer’de trafik kazası meydana geldi. Takla atan aracın içinde sıkışan kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

SİLAHLA OYNAYAN HASTANE ÇALIŞANI, ARKADAŞINI VURDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde ruhsatsız silahla hastaneye gelen personel, sıkışan mermiyi çıkarmaya çalıştığı sırada, hastane personeli olan arkadaşını vurdu.

SÜRÜCÜ BETON MİKSERİNE SIKIŞTI

Fethiye'de kontrolden çıkan beton mikserinin şarampole devrildiği kazada araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ECZACILAR MİTİNGE HAZIR…

Türk Eczacıları Birliği'nin çağrısıyla 16 Ekim'de Türkiye'deki tüm eczacılar Ankara'da "Büyük Eczacı Mitingi"nde buluşmaya hazırlanıyor. Muğla 32.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, ‘’ İlaç ve eczacılık sektörü çok ciddi sıkıntı içerisinde. Bu süreçte eczacılar ve vatandaşlarımız ciddi anlamda mağdur oluyorlar. İlaç yokları ve vatandaşlarımızın ilaç farklarına ödediği fiyat had safhada. Türkiye kendi ilaçlarının büyük bir kısmını üretebilecek ve halka ucuz olarak ulaştırabilecek kaynaklara, birikime sahip bir ülkedir. ’’