Sona Erdi Haberleri

Sona Erdi Haberleri

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali bitti

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor, Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Döndü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Fethiye Belgesel Günleri tamamlandı

19-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 7. Fethiye Belgesel Günleri, Emin Çapa’nın konuk olduğu program ile sona erdi.

Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası tamamlandı

Antalya İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası sona erdi.

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Muğla Ulusal Sempozyumu Sona Erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünden Bugüne Muğla Ulusal Sempozyumu” sona erdi.

Başkan Akdenizli, Memleketi Seydikemer’de Davul Zurnayla Karşılandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Fethiyespor lidere çelme taktı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, namağlup lider Amedspor’a konuk oldu. Mücadele, Berk İsmail Ünsal ve Rıdvan Türker’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Hava Oyunları Festivali tamamlandı

Fethiye’de düzenlenen 23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali sona erdi.

Başkan Karaca, Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı

23. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Babadağ’dan paraşütle atlayarak muhteşem Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı.

Muğlaspor, Burdur maçı 1-1’lik eşitlikle sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 2.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Burdur MAKÜ’ye konuk oldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Erhan Altın dönemi sona erdi

Fethiyespor’un 22 Kasım’dan bu yana teknik direktörlüğünü yapan Erhan Altın, yönetim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası sona erdi

Fethiye’de Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 3. ve son ayağı sona erdi.

“Yaz Konserleri” vatandaştan tam not aldı

Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında başlatılan programlar sona erdi. Konserlerin vatandaşlar tarafından tam not aldığını söyleyen BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV’ye konuştu.

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

Çocuk Atölyesi Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi tarafından yaz döneminde 4 – 10 yaş arası çocukların duyusal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan Sekibaşı Çocuk Atölyesinde eğitimler tamamlandı.  Eğitimlerin son gününde atölyeyi ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çocuklarla bir araya gelerek etkinliklere katıldı. 

Yaz Spor Kursları Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi’nin spor branşındaki geleneksel yaz kursları, Ali Fuat Özge Spor Kompleksinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe aileleriyle katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgeleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve eğitmenleri tarafından verildi.

Bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Yaz Kursu Etkinlikleri Sona Erdi

Menteşe Belediyesi Yaz Kursları, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikle sona erdi. Etkinlikte kurslara katılan çocukların ortaya çıkardığı el emeği göz nuru eserler büyük ilgi gördü.

Kültür, Sanat ve Turizm Festivali sona erdi

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

2023 Yılı Yaz Kur’an Kursları Sona Erdi

Fethiye Müftülüğünce bu yıl İlçe genelinde 145 kursta 2930 öğrenci ile gerçekleştirilen Yaz Kur'an Kursları sona erdi.

Tenis yarı final müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) tenis yarı final müsabakaları sona erdi.

Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası Sona Erdi

Modernizasyonu tamamlanan Ula İlçe Stadında Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası, oynanan final maçlarıyla sona erdi.

11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği sona erdi

Milas Belediyesi tarafından iki gün boyunca gerçekleştirilen ve 12 tiyatro oyununun sahnelendiği 11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği sona erdi. 98 öğrencinin sahne aldığı şenlikte ‘En İyi Oyun’ ödülünün sahibi Pambık Pilemses ekibi oldu.

Muğla’da müzik yasağı sona erdi

Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla saat 00.00’a kadar olan müzik yasağı kararı sona erdirildi.

Bodrum’da kazanan yok

Spor Toto 1. Lig'in 38. haftasında oynanan karşılaşmada Bodrumspor sahasında Göztepe’yi ağırladı. Karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

“OT FESTİVALİ”NDE SON GÜN

Fethiye Göcek Kültür ve Turizm Derneği tarafından geleneksel hâle getirilerek, bu yıl beşincisi düzenlenen “Ot Festivali” bugün sona erdi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİRİNCİ DÖNEMİ SONA ERDİ

2022–2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Fethiye genelinde 104 okulda öğrenim gören 31 bin 988 öğrenci ve görev yapan 2894 öğretmen yarıyıl tatiline girdi.

DİJİTAL PAZARLAMA, TARIMSAL KALKINMA İLE BULUŞTU

Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi dijital pazarlama eğitimleri sona erdi. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile sunulan dijital pazarlama eğitimi Fethiye Ticaret Odası tarafından sağlanan Likya Salonu’nda gerçekleşti.