Erhan Altın dönemi sona erdi

Fethiyespor'un 22 Kasım'dan bu yana teknik direktörlüğünü yapan Erhan Altın, yönetim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon oynadığı 7 maçta yalnızca 1 galibiyet alırken 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Fethiyespor’da alınan olumsuz sonuçların ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, Fethiyespor ile yollarını ayırma kararı aldı.

Teknik Direktör Altın, Fethiyespor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını mikrofonlarımıza anlattı. Altın, yaptığı açıklamada: “Buraya geldiğim günden bugüne kadar öncelikle Esat Bakırcı’ya ve yönetim kuruluna, buradaki personelime ve siz basın mensuplarına, taraftarlarımızdan hep yanımızda olan kişilere sizin aracılığınız ile teşekkür ediyorum. İstanbul’da oynanan Sarıyer maçından sonra bir huzursuzluk yaşadık. Ben daha evvel de size söyledim, huzurlu olmadığım yerde çalışamam. Benim huzursuzluğum takıma da yansıyabilir. Yönetimimizle oturup konuştuk, karşılıklı ayrıldık. Ilımlı bir şekilde yaklaştılar. Bu takımı tanıyan ve bilen Taner hocam ve ekibine devrediyorum. İnanıyorum ki burada güzel başarılara imza atacaklardır. Ben de takipçileri olacağım. Ben buradan negatif şekilde ayrılmadım. Dostvari bir ayrılışımız oldu. Herkese teşekkür ediyorum, bütün dualarım Fethiyespor ile olacak..” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN