FRT TV'nin sosyal medya hesabı kurtarıldı

Yaklaşık 1 aydan bu yana siber saldırı altındaki SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabı yapılan çalışmalar sonucunda yeniden kullanımda.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabına 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilen siber saldırı sonucunda sayfa etkileşime kapanmıştı. 

Etkileşime kapanan 75.000 kişinin takip ettiği facebook sayfası, bir aylık çalışmalar sonucunda yeniden kullanıma girdi. 

Çalışmalar Sonuç Verdi FRT TV Facebook Sayfası Kurtarıldı
Fethiye’nin en çok okunan haber sitesi www.gerçekfethiye.com haberlerinin ve Fethiye’nin tek yerel televizyonu FRT TV’nin yayınlarının paylaşıldığı sosyal medya hesabı 75.000 kişi tarafından takip ediliyor.

SED Medya yöneticileri tarafından yapılan açıklamada;  “Başımıza gelen bu talihsiz sürecin üstesinden gelmenin sevincini yaşıyoruz. Toplumu aydınlatan nitelikli haberlerle ve etkili programlarla yayınlarımıza kesintisiz devam edeceğiz. Bu süreçte destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN