Sonbahar Haberleri

Sonbahar Haberleri

Çalış Plajı’nda Sessizlik Hakim

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, Fethiye’de hava sıcaklıklarının düşmesiyle beraber yerli vatandaşlar ve turistler tarafından tercih edilmiyor.

Sonbahar yelken yarış haftası gerçekleştirildi

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar yelken yarış haftası, bu yıl, 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirildi.

Bahçivan, “Güzel bir etkinlik oluyor”

Perşembe gününe kadar Beşkaza Meydanı’nda açık olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor

ATATÜRK KUPASI YELKEN YARIŞLARI SONA ERDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Göcek Mahallesinde düzenlenen 20. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi sona erdi.

20. GÖCEK SONBAHAR YARIŞ HAFTASI 1 KASIM'DA BAŞLIYOR

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl, 31 Ekim – 4 Kasım 2022 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. 

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

19. Göcek Atatürk Kupası Yelken Yarışları başladı

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde düzenlenen 19. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi başladı. Kıyasıya geçen yarış renkli görüntülere sahne oldu.

Sonbahar yelken yarışları 1 Kasım’da başlıyor

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl 01-05 Kasım 2021 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. Yarış haftasına katılmak üzere 120’ye yakın teknenin ön kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Zentara’da sezon bitmiyor

Zentra Beach, leziz ve hijyenik bir ortam arayanların buluşma noktası haline geldi. Tamamen doğal ve organik kahvaltısının yanı sıra kebap ve ızgara çeşitleri ile de adından söz ettiren işletme, sonbaharın keyfini çıkarmanız için tüm imkanları sunuyor.

Yuva Mobilya’da sonbahar kampanyası

Hayallerinizdeki mobilyaları Yuva Mobilya’da bulacaksınız. Hayallinizdeki mobilyaları sunabilecek şekilde hizmet veren Yuva Mobilya ile evinizi dilediğinizce döşemeniz için her şey var.

Büyük Samanlık plajında eylül yoğunluğu

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı’nın sonbahar yoğunluğu devam ediyor. Eylül ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

21 Mart İlkbahar Ekinoksu bugün

İlkbahar Ekinoksu ve Sonbahar Ekinoksu olmak üzere ekinokslar bir yıl içerisinde 2 kez oluyor. Baharın gelişi ve gündönümü eşirliği olan 21 Mart Ekinoksu bugün gerçekleşiyor. Bugün, ülkemizin de içinde bulunduğu Kuzey Yarımküredeki ülkeler, 12 saat gündüz, 12 saat de gece yaşayacaklar.