Sosyal Tesis Haberleri

Sosyal Tesis Haberleri

Başkan Karaca Vatandaşlarla İftar Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'ne ait Çatalarık Sosyal Tesisi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Karaca, “Adaylar Sosyal Tesislerde İstedikleri Vakitte Mitinglerini Yapabilirler”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, “Kimsenin benden bir talebi olmadı” dedi.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Kökten, Söğütlü Halkının Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Söğütlü Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Karaca, “Sosyal Tesis Hariç, Çamköy’e Yaptığımız Yatırım 22 Milyon 765 Bin TL”

Fethiye’nin Çamköy Mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirildi.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.

Muğla'da tarih tekrar canlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe’de bulunan tarihi Ağa Bahçesi Konağı’nın yenileme çalışmaları tamamlanırken proje kapsamında konağın yanına sosyal tesis yapıldı.

Başkan Akdenizli verdiği sözleri tutmaya devam ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği günlerde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Paşalı Mahallesi’nin uzun zamandır beklediği Çok Amaçlı Sosyal Tesisin yapımı için talimat veren Başkan Akdenizli, yapımına başlanılan tesiste incelemelerde bulundu.

Seydikemer Yatırımlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Karadere Mahallesi'ne yapılmakta olan Karadere Çok Amaçlı Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu.

FETHİYE ALZHEİMER DERNEĞİNE DESTEK OLDULAR

Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesi başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri; Fethiye Alzheimer Derneğinin Babataşı mahallesindeki rehabilitasyon ve sosyal tesislerini ziyaret ettiler.

MUHTARLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla DSİ Fethiye Sosyal Tesislerinde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

ESENKÖY EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Esenköy Mahallesi Belediye Sosyal Tesisleri’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cezağ, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Esenköy Mahalle Muhtarı Osman Balcı’nın katılımıyla El Sanatları Sergisi açıldı.

Sosyal Tesis ve Festivalin açılışı yapıldı

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin açılışı gerçekleştirildi. 12. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlangıcında gerçekleşen açılış törenine yoğun katılım oldu.

Menteşe Belediyesi’nden ev hanımlarına ücretsiz tenis kursu

Menteşe Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak yetişkinlere yönelik verilen Kış Dönemi Kurslarına tenis kursu da eklendi Menteşe Belediyesi Sosyal Tesislerinde ev hanımlarına yönelik başlatılan tenis kursuna 20 kursiyer katılıyor.

Kamuoyunun Bilgilerine...

Fethiye Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları Merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapımı ve işletilmesi ile ilgili Kırtur Turizm İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Tarafından kamuoyu bilgilendirme metni yayınlandı.

ÇALIŞ-DER Olağan genel kurulu gerçekleşti

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği olağan genel kurulu Çalış-der sosyal tesislerinde gerçekleşti.

AK Parti Fethiye Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Devlet Su İşleri (DSİ) Sosyal Tesisleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Menteşe Belediyesinden öğrencilere barınma desteği

Menteşe Belediyesi yeni eğitim - öğretim yılının açılması, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte barınma sorunu yaşayan üniversite öğrencilerine destek oluyor. Aynı anda 45 öğrenciye hizmet verebilecek şekilde düzenlenen belediyenin Kötekli ve Düğerek Mahallesindeki sosyal tesisleri bu anlamda geçici barınma sorunu yaşayan üniversite öğrencilerinin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Şehiriçi Özel Toplu Taşıma Kooperatifinin yönetim kurulu belirlendi

Fethiye 18 Nolu Şehiriçi Özel Toplu Taşıma Kooperatifi genel kurulu gerçekleştirildi. 113 üyesi bulunan kooperatifin kongresi, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Babadağ’a 350 milyon TL yatırdı

Dünya'nın en gözde yamaç paraşütü merkezi olan Babadağ'da teleferik hayali gerçek oldu. Yaklaşık 25-30 yıldır Fethiye'nin hayalini kurduğu 'Babadağ Teleferik' projesi nihayet tamamlandı. Fethiye'nin tam 12 vali, 22 bakan ve 9 kaymakam değişmesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyen 'Babadağ teleferik projesi' ni KIRTUR şirketi tamamladı. KIR-TUR Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, Babadağ’a teleferik projesi ve sosyal tesislerle birlikte 350 milyon TL yatırım yaptı. Türk ve İsviçre firmalarının birlikte sarp kayalıklara gerçekleştirdiği proje ile yamaç paraşütü sporcuları ve Ölüdeniz manzarasını izlemek isteyenler şimdi 10 Euro’ya Babadağ’a çıkabilecek. Yatırımcı Kenan Kıran, “Bizler bu ülkenin çocuklarıyız, insanlarıyız. Bu ülkenin çocuklarına yeni iş alanları açmak istiyoruz. İstihdam yaratmak istiyoruz. Bizim asıl hedefimiz bu. Bu proje Türk turizminin nefesi olacak. Yılda sporcu olarak 250-300 bin kişiye teleferik hizmeti verecek” ifadelerini kullandı.