Seydikemer Yatırımlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Karadere Mahallesi'ne yapılmakta olan Karadere Çok Amaçlı Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

65 mahallesiyle Muğla’nın en büyük ilçesi olan Seydikemer’de yatırım ve hizmetler durmadan devam ediyor. Seydikemer Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Karadere Çok Amaçlı Sosyal Tesisi yapımı çalışmalarını başlatan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün ardından sosyal tesiste çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalledeki vatandaşların hizmetle ve yatırımla buluşması için gece gündüz çalışıyor.

Geçtiğimiz aylarda yapım çalışmalarına başlanılan Karadere Çok Amaçlı Sosyal Tesisi, hızla yükseliyor. Karadere Mahallesinde bin 400 metrekarelik bir alana yapılan Çok Amaçlı Sosyal Tesis 28 metre genişliğinde, 50 metre uzunluğunda olacak. Tesis tamamlandığında vatandaşlar yazın güneşten kışın yağmurdan korunacak, düğünlerini, yemeklerini ve eğlencelerini rahatlıkla yapabilecekler.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akdenizli; “Karadere Mahallemizde Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapıyoruz. Vatandaşlarımızı yazın güneşten, kışın yağmurdan, soğuktan koruyacak. Vatandaşlarımızın düğünlerini derneklerini yapabilmeleri için böyle bir alan oluşturuyoruz. Yaklaşık bin 400 metrekarelik kapalı bir alan, büyük bir tesis olacak. Bu tesisi daha önceki başkanımız, şimdiki Vekilimiz Yakup Otgöz Ağabeyimiz başlatmıştı. İnşallah devamını da biz getireceğiz. Hizmetlerimiz devam edecek. Haziran ayının sonunda bu tesisi tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı.

Karadere Mahallesi Muhtarı Mustafa Özdemir; “Yıllardan beri buraya bir düğün salonu bekleniyordu. Şimdi bitme aşamasına geldi. Hizmetlerinden dolayı önceki dönem belediye başkanımız ve AK Parti Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’e, Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye çok teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN