Sunum Haberleri

Sunum Haberleri

Fethiye'nin Yeni Kurulan Ege Sen Sanat Derneği, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunu gerçekleştirdi

Fethiye’de yeni kurulan Ege Sen Sanat Derneği, kısa sürede önemli etkinliklere imza atarak dikkat çekiyor. Dernek, kuruluşunun hemen ardından katılım sağladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunma töreni dolayısıyla hem milli birlik ve beraberliğe vurgu yapmış hem de Fethiyelilerle ilk buluşmasını gerçekleştirmiş oldu.

Kültür Kenti Muğla’da Öğrencilere Büyük Destek

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras 100 gününü anlattığı hizmet sunumunda emeklilere, çiftçilere ve öğrencilere müjde verdi. 

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

Sıra gecesi konseri ilgi gördü

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sıra gecesi konseri düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’na Çelenk Sunumu Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunum töreni yapıldı.

Başkan Karaca’nın Büyük Sunumu Perşembe Günü FBKM’de

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Belediye Başkan adayı Alim Karaca 2019-2024 döneminde yaptığı hizmetlerin detaylarını ve 31 Mart yerel seçimlerini tekrar kazanması halinde 2024–2029 döneminde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini 7 Mart 2024 Perşembe günü saat: 13.00’da, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapacağı sunumda kamuoyu ile paylaşacak.

Aday Adayı Kökten, “Şenliğe arkadaşlarımızla birlikte katıldık”

Myra İnşaat Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda İsmail Peynirci'in sunumuyla "Yöremiz Yörük Geceleri" programına davet edilen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, düzenlenen programa 50 araçla katılırken vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Fethiye'de 'Kemal' Belgeseli İlgiyle İzlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde, Cumhuriyetin 100. Yılına özel sanatçı Pınar Karakoç Ayhan'ın sunumuyla Bir Müzikal Belgesel 'Kemal' belgeseli Fethiye'deki vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Belediyenin 100. Yıl Etkinlikleri Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi’nce hazırlanan, Cumhuriyet’in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Türk Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ın sunumuyla “100. Yılda Cumhuriyeti Anlamak” söyleşisi gerçekleşti.

Zülfü Livaneli İle Halikarnas Balıkçısı Anma Programı

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, 100. Yıl Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yayınevi’nin iş birliği ve sponsorluğu ile çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı, 50. Ölüm Yıldönümünde sunumlar, atölyeler, kent turları, belgesel gösterimi, Zülfü Livaneli ile söyleşi, kült Mavi Sürgün kitabının özel tanıtımı ve yayın dünyasına kazandırılan yeni çocuk kitabının tanıtım ve imza gününü içeren etkinlikler ile anıldı. Etkinliklere Halikarnas Balıkçısı’nın torunlarından Derya ve Sibel Kabaağaçlı, Joanne Aliye Noonan ve eşi de katılım gösterdi.

FTSO Meslek Komiteleri'nden ekonomi toplantısı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının gündemi ekonomi oldu. Toplantıda TOBB Muğla Odaları ve Borsası Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, bölge ekonomisine ilişkin verilere ve beklentilere ilişkin bir sunum yaptı. 

İklim değişikliği projesi ile ilgili sunum yapılacak

Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan ‘İklim Değişikliği Eylem Planı’ projesi GEKA’dan 100 Bin TL’ye kadar hibe desteği almaya hak kazandı.

FTSO’DA Kredi Programları sunumu yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) gerçekleştirilen Türk Eximbank Sigorta ve Kredi Programları Sunumu’nda mal ve hizmet ihracatı yapan firmalara yönelik güncel destekler anlatılarak, katılımcıların sigorta hizmetleri, kredi kullanım koşulları ve faizlere ilişkin soruları cevaplandı.

Milas Belediyesi’nden Eczacılara Kutlama

Milas Belediyesi, sağlık hizmetinin sunumunda çok önemli bir yere sahip olan eczacılarımızın günlerini kutladı.

Öğretimsel Uyarlamalar Konulu Seminer Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından 14 Eylül 2023 tarihinde Yükseköğretimde Eğitime Erişim: Öğretimsel Uyarlamalar konulu seminer sunumu düzenlendi.

Fethiye Körfezi’nin temizleme maliyeti 55 milyon Euro

Fethiye Körfezi’nin deniz dibi temizliği için Muğla Büyükşehir Belediyesi Koordinasyonunda 19 kurum temsilcisi bir araya geldi. Proje danışmanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner,  deniz dibi temizliği faaliyeti kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığınca bugüne kadar yapılan çalışmalara ilişkin sunum yaptı.

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN ANLAMLI SUNUM

Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat tarafından dernek binasında Alzheimer hastalığındaki son gelişmelerle ilgili sunum gerçekleştirildi.

KARACA, HOLLANDA’DA İŞ ADAMLARI VE TUR OPERATÖRLERİNE ‘FETHİYE’ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için gittiği Hollanda’da, Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli, Türk ve Hollandalı iş adamları, tur operatörleri, STK başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER SEMPOZYUMU’NDA BÖLGEMİZİN ÜRÜNLERİ ANLATILDI

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen ‘Uluslararası Coğrafi İşaretler Sempozyumu’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Dış Ticaret ve Sanayi İşlemleri Sorumlusu, aynı zamanda FTSO Coğrafi İşaretler yetkilisi Özge Ertürk Hakanoğlu konuşmacı olarak katıldı. FTSO tarafından coğrafi işaret tescili gerçekleştirilen Seydiler Kilimi, Fethiye Kaya İnciri ve Fethiye Tahini’nin üretiminin arttırılmasına ilişkin hedefleri katılımcılarla paylaşan Hakanoğlu, ürünlerin ekonomik yönden üreticilere, firmalara ve bölgeye katkıları hakkında sunum yaptı.

CHP KADIN KOLLARI VE ADD’DEN ÇELENK SUNUMU

5 Aralık 1934’te, Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının tanınması münasebetiyle Fethiye CHP Kadın Kolları tarafından Beşkaza Meydanı’nda program düzenlendi.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ’NDEN ÇELENK TÖRENİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkını kutlamak için çelenk sunumu ve basın açıklaması programı gerçekleştirildi.

KARAÇULHALILAR TRT MÜZİK’DE

Karaçulhalılar, Önür ve Umut Sülünoğlu sunumundaki Zamâne Türkü programında birbirinden eşsiz eserleri seslendirdi.

KURULUŞUN 53. YILINI KUTLADILAR

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi kuruluşunun 53. yıl dönümü kutladılar. Bu kapsamda programda, çelenk sunumu ve fidan dağıtımı ile yapıldı. 

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN KABİR ZİYARETLERİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi kuruluşunun 53. Yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ilk olarak kabir ziyaretleri düzenlenirken program çelenk sunumu ve fidan dağıtımı ile devam edecek. 

‘FETHİYE’DE SPOR TURİZMDE REKOR’ PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2021 Teknik Destek Programı kapsamında hibe aldığı ‘Fethiye’de Spor, Turizmde Rekor” projesine ilişkin Gezimanya Kurucu Ortağı ve Proje Danışmanı Murat Özbilgi tarafından FTSO Yönetim Kurulu’na sunum yapıldı.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TOPLANTI

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi. Dernek Üyesi Gülşen Yegen’in sunumunu yaptığı toplantıda Yegen, davetiyelerin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra Gündüz Yaşam Merkezi’nin açılacağını söyledi.

FTSO MAYIS AY’I MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Ekonomide 2021 Yılı ve 2022 Yılı Değerlendirmesi’ konulu sunum yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Marangoz, son 3 yılda yaşananları takip etmekte zorlandıklarını belirterek küresel ekonomik veriler, pandemi ve kuraklıkla birlikte olağanüstü bir dönemden geçtiklerinin altını çizdi.

19 Mayıs’ta Atatürk anıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

KÖY ENSTİTÜLERİNİN KURULUŞUNUN 82. YILI KUTLANDI

Köy Enstitülerinin kuruluşunun 82. yıl dönümü kutlandı. Fethiye Adabelenlilerin Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumu ile başlayan program Özer Olgun Kültür Merkezi’nde devam etti.