Takımı Haberleri

Takımı Haberleri

Fethiyespor, Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Döndü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Özmen, ‘Maçta üstün taraf bizdik’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Dinçel, ’Takımımız Ciddi Bir İvme Yakaladı’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Selahaddin Dinçel Yönetimindeki Fethiyespor 3 Puanı Aldı

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Zorlu Karşılaşmanın Kazananı Fethiyespor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Fethiyespor U12, Antalya’da 3 Büyüklere Karşı Mücadele Ediyor

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya'da maçlarına devam ediyor. Fethiyespor U12; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın U12 takımlarına karşı mücadele ediyor

Fethiyespor Futbol Akademisi KREMLİN BD CUP U12 Turnuvasında

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya’ya gitti.

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı.

Büyükşehir Okçusu Hazal Dünya Rekoru Kırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Bodrum'dan Denizin Kızları destek bekliyor

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Denizin Kızları İzmir Bbsk İle Karşılaşacak

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

Bodrum’un Takımı, moral yemeğinde bir araya geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, yöneticileri, antrenör ve oyuncuları, geçtiğimiz gece yeni yıl öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı şampiyon oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Aday Adayı Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Milas Belediyespor Galibiyete Doğru İlerliyor

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 4. hafta maçları ile devam ediyor. Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda sahaya çıkacak.

Denizin Kızları'ndan Bayram Kutlaması

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.

Muğla’dan kano takımı zaferle döndü

Muğla'da düzenlenen Durgunsu Kano Cumhuriyet Kupası ve Milli Takım Test Yarışları’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano takımı sporcuları üçüncü oldu.

Kaymakam Ertaş, öğrencilerle bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Fen Lisesi voleybol takımı öğrencileriyle bir araya gelerek Fethiye Amintas Örenyeri’ni ziyaret etti.

Taraftarlar Muğlaspor'u Yalnız Bırakmadı

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

U18, Sportif Akademi Spor ile karşılaştı

Çağdaş Bodrum Spor U18 Takımı ligin ilk maçında Bodrum Sportif Akademi Spor ile karşılaştı.

Sessiz sedasız finale koştular…

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

Muğlaspor U18 Dolu Dizgin: 3-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor U-18 takımı, Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ula Belediyespor ile Ula İlçe Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, Muğlaspor U18 ekibi 3-1 kazandı.

“Yıllardır Fethiye’de Hakem Hataları Damga Vuruyor!”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 6 haftanın sonunda henüz galibiyetle tanışamadı. Fethiyespor’a gönül vermiş taraftarlar, takımın kötü gidişatının bir an önce durmasını istiyor. Fethiye’de kıraathane sahibi Ömer Bey, Fethiyespor ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Başkan Şen, Operasyon Geçirdi

Muğla’nın Kızları Hokey Takımı Antrenörü Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Operasyon geçirdi.

Apaçiler İzmir yolcusu

Fethiyespor’un taraftar grubu Apaçiler, zor karşılaşmada takımına destek olmak için İzmir’e gidecek.

Hentbolcular Kaymakam'ı ziyaret etti

Kaymakam Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sezonun çifte kupalı şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Denizin Kızları Avrupa Kupası’na Bir Adım Daha Yaklaştı

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.