Aday Adayı Kökten, Fethiyespor'a Destek İçin Diyarbakır'da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor'a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor'a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu'nda takımı yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, bugün 14.00’te Diyarbakır ekiplerinden Amedspor ile karşılaşacak.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçı Diyarbakır Stadyumu’ndan takip edecek. Kökten, yaptığı açıklamada “Fethiyespor’umuza destek için bugün Diyarbakır’dayız. Fethiyespor’umuzun Amedspor ile yapacağı karşılaşmada galip gelmesini temenni eder, sahada bizim için emek verecek tüm futbolcularımıza şimdiden başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN