'Derneğimizin 54. yılını kutlamak için buradayız'

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, kuruluşunun 54. yıl dönümü Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen çelenk töreni ile kutladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından dernek kuruluşunun 54. yıl dönümünde Beşkaza Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi.
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir ve dernek üyelerinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde Beşkaza Meydanı’na çelenk sunumu yapıldı. Program, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde devam etti. Burada günün anlam ve öneminden bahseden Başkan Özdemir, hedeflerinden bahsetti. 
Sohbet eşliğinde devam eden program, pasta kesimi ile sona erdi.

“Derneğimizin 54. yılını kutlamak için buradayız”

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir yaptığı konuşmada, “Derneğimizin 54. yılını kutlamak için buradayız. Derneğimiz Fethiye’de 18 Kasım 1969 yılında kurulan bir dernektir. İlk kurucumuz Hatice Devrim Hanım ve arkadaşlarıdır. Bu dernek için çok emek vermişlerdir. Bugün başkanlarımızın mezarlarını ziyaret edip dua ettik. 1969 ve 2023 yılında birlikteliğimiz hala devam ediyor. Derneğin kapatılıp küçülmesine göz yummadık ve başkanlığa aday olarak derneğimizi hep birlikte yönetiyoruz. 6. yönetim olarak hedeflerimiz vardı. Yorulmak ve yılmak yok. Sürekli mücadele edeceğiz. Bu dernek bir çatı hak etmiştir. Gelecek için umutluyum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN