Takvimi Haberleri

Takvimi Haberleri

31 Mart Yerel seçim Takvimi yayınlandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde uygulanacak takvimi yayınladı.

CHP’de seçim takvimi belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Zekican Balcı, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylık sürecinin Bugün başladığını açıkladı.

MHP İlçe Kongre Tarihleri Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla'da 14. Olağan ilçe kongre takvimi belli oldu. 

Üniversite Tercih Dönemi Başladı

17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. ÖSYM takvimine göre üniversite tercihleri bugün başladı. Tercihler için listeler 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ni açıkladı. MEB takvimle birlikte okulların açılış tarihini paylaştı.

TOBB Girişimcilik Seçim Takvimi Yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulları için başvurular 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı.

CHP’de kongre takvimi belli oldu

CHP‘nin kongre takvimi belli oldu. İlçe delegelerinin belirlenmesi için 3 Temmuz tarihinde başlayan süreç, 15 Ekim’e kadar devam edecek. 

GENÇLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI, ORTACA’DA BAŞLADI

Türkiye Boks Federasyonu 2023 Faaliyet takvimi kapsamında yer alan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Muğla'nın Ortaca ilçesinde başladı.

Denizlerin diplerinden çocukların tuvallerine

Bodrum Deniz Müzesi’nin 2021-2022 Öğrenci Programları kapsamında yer alan “Bodrum Deniz Müzesi 3. Çocuk Resim Yarışması”nın konusu, takvimi ve şartnamesi açıklandı.

Kırsal Kalkınma Destek Takvimi açıklandı, başvurular başladı

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Destekleri 2021 - 2022 Yılı Başvuru Dönemi başladı.

Muğla’nın dışı mavi içi kırmızı!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’de Koronavirüs'e karşı aşılama takviminin başladığı tarihten itibaren birinci doz aşılamada en yüksek orana ulaşan Muğla, 100 bin kişiye düşen Covid-19 vaka sayısında da en az vakanın görüldüğü il olurken Muğla’nın haritadaki genel rengi ise mavi durumda. Fakat Hayat Eve Sığar (HES) mobil uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritasında Muğla kıpkırmızı (Yüksek riskli) durumda.

15 Temmuz 2021 etkinlik takvimi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında spor aktiviteleri düzenlenecektir. Sporcular, 15 Temmuz şehitleri için atletizm, basketbol, hentbol, kick boks, masa tenisi, yüzme ve bisiklet yarışmalarına katılacaktır.

Muğla, Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışlarına ev sahipliği yapacak

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Yat Yarışları’nın 2021 takvimi ve rotası belli oldu. Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışı ilk etabı 25-27 Haziran 2021 tarihleri arasında turizmin gözbebeği Muğla’da.

Turizm sektöründe çalışanlar aşı takvimine alındı

Muğla Odalarının başarılı girişimiyle turizm personeli öncelikli aşı takvimine alındı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Ticaret Odası ve Marmaris Ticaret Odası'nın turizm sektörü çalışanlarının aşılama takviminde öncelikli olmasına ilişkin ortak girişimleri ve lobicilik faaliyetleri olumlu sonuç verdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı “Turizm Personeli Aşılama Kayıt Sisteminin” hayata geçirildiğini açıkladı. Turizm sektörü çalışanları için aşı kayıtları alınmaya başlandı.

AK Parti'nin Muğla’daki Kongre Takvimi Belli Oldu

AK Parti'nin Muğla'daki Kongre Takvimi Belli Oldu

Kabine toplandı: Gündem normalleşme

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda, aşılama takvimi ve vaka sayılarındaki düşüşe bağlı olarak normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği konuşulacak.

Fethiye'nin eski esnafları 2021 takviminde

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından hazırlanan 2021 takviminde, Fethiye'nin eski esnaf ve sanatkarlarına yer verildi. Kooperatif, günümüzde çoğu vefat eden Fethiye'de isim yapmış eski esnaflarını ve sanatkarlarını, bu yılki bastırdığı takvimlerle adeta yaşatıyor. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu " Fethiye'nin geçmiş esnaf ve sanatkar yaşamını yansıtmaya çalıştık. 2 bin adet bastırdık, eğer talep olursa bin adet daha bastırabiliriz" dedi.

Menteşe’de Berber Ve Kuaför Dükkanları Dezenfekte Edildi

Menteşe Belediyesi normalleşme takvimi kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak berber ve kuaför dükkânlarının dezenfeksiyon işlemlerine başladı.

1 Mayıs Kutlamaları Sembolik Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün yapılacak kabine toplantısında koronavirüse karşı Türkiye'nin 11 Mart'tan bugüne kadar verdiği mücadelede gelinen son durum ele alınacak. Pandemi sonrasına ilişkin normalleşme takviminin görüşülmesi beklenen toplantıda alınan kararları Erdoğan, ulusa sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.

AK Parti Muğla İlçe Kongre Takvimi Belli Oldu

AK Parti Muğla İlçe Kongre takvimi belli oldu. Ak Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre Muğla’nın 13 ilçesinde gerçekleşecek olan kongreler 29 Şubat’ta başlayıp, 18 Nisan’da bitecek.  İlçe kongreleriyle alakalı AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Gazete Zeybek’e özel açıklamada bulundu.

Bodrum Belediyesi 1 yıl boyunca tek kuruş banka kredisi kullanmadı

Bodrum Belediyesi, 2019 mali yılını tek kuruş banka kredisi kullanmadan kapattı. Mevcut borçları yapılandırarak ödeme takvimini belirleyen Belediye, 2020 yılında bütçesini büyük oranda yatırımdan yana kullanacak.

CHP Gençlik Kolları'nda Seçim Heyecanı

Olağan kurultay takvimine göre yol alan Muğla CHP'de süreç Gençlik Kolları Seçimleri ile devam ediyor.

CHP Fethiye’de Delege Demir Dedi

CHP’de 37'nci Olağan Kongre takvimine göre Muğla il genelinde 13 ilçe kongresi tamamlandı. Fethiye'de gerçekleştirilen son ilçe kongresinde kazanan Mehmet Demir oldu.

Sağlık Çalışanları Somut Adım Bekliyor

Türk Tabipleri Birliği'nin 17 Nisan'da iş bırakma eylemi ile sona erecek etkinlik takvimi kapsamında, “Hekimlik Yapmak İstiyoruz” sloganı ile Menteşe 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı.

13 İlçeden 11 Tamamlandı

CHP’de 37. Olağan Kongre takvimine göre Muğla il genelinde 13 ilçeden 11’inde ilçe kongreleri tamamlandı.