Tanıtım Töreni Haberleri

Tanıtım Töreni Haberleri

Karaca, “Lansmanımızı ayın 8’inde yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ‘Hizmet Tanıtım Töreni’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

Kökten, “Çalışmalara Başlıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Muğla Aday Tanıtım Töreni’nden sonra çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, “Seydikemer İçin Varız”

Muğla Aday Tanıtım Töreni’ne katılan Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, program sonrasında açıklamada bulundu.

Akdenizli, Aday Tanıtım Töreni’nde

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, partilileri selamladı.

Muhammet Kökten, Aday Tanıtım Töreni’ne Katıldı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, partilileri selamladı.

Ala, “Başkan Adaylarımızı Kutluyorum”

Muğla Aday Tanıtım Töreni’ne katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ayaydın, Aday Tanıtım Töreninde Konuştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen Muğla Aday Tanıtım Töreni’nde açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Muğla’yı 31 Mart’ta AK Parti ile buluşturacağız” dedi.

AK Parti Muğla Aday Tanıtım Töreni Yoğun İlgiyle Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen “Muğla Aday Tanıtım Töreni” başladı.

Büyükşehir’den Güneş Enerjisine Dev Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi 109 Milyon TL yatırımla Denizova GES Projesi’ni hayata geçiriyor. 25 Ocak Perşembe günü Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla projenin tanıtım töreni yapılacak.

Başkan Gürün, “Muğla’nın Her Kuruşuna Sahip Çıktık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna katılan 297 Milyon 367 Bin TL değerindeki 109 araç için tanıtım töreni düzenledi. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, görev süresi boyunca mali yapıya çok önem verdiğini ve her kuruşun hesabını yaparak çalıştıklarını söyledi.

Koşar ve yönetiminin tanıtım töreni gerçekleşti

Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin’in yerine atanan Murat Koşar ve yönetiminin tanıtım toplantısı ve İyi Parti’den istifa ederek Zafer Partisine katılan 120 üyenin rozet takma töreni gerçekleşti.

Başkan Gürün: “Körfez Kokuyor, Bunun Temizlenmesi Lazım!”

Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, Fethiye Limanı’nda gerçekleşen tanıtım töreninde Fethiye’nin sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Karaca: “Altyapı Sorunlarını Bir Bir Çözüyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Limanı’nda gerçekleşen tanıtım töreninde Fethiye’ye yapılan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir’den Muğla’nın Denizlerine Bir Yatırım Daha

Muğla Büyükşehir Belediyesi deniz yüzeyinde temizlik yapmak ve acil durumlarda kullanılmak üzere hizmete aldığı tekneleri tanıttı. Tanıtım töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın denizleri, kıyıları ve doğasının korunması için gereken tüm yatırımları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Düğerek kanalizasyon hattı tanıtım töreni yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Mahallesi’nde 25 Milyon TL yatırımla hayata geçirdiği alt ve üstyapı yatırımları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Eski Fethiye Yazıları Kitap Oldu

***Eski ADD Fethiye şube başkanlarından Güngör Berk Fethiye ile ilgili bir gazetede yazdığı yazılarını Fethiye Belediyesinin katkıları ile kitap haline getirdi. “Eski Fethiye Yazıları” isimli kitap Fethiye Belediyesinin kültür hizmeti olarak bastırılıp, Fethiye halkına sunuldu. Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda yapılan kitap tanıtım törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı. Karaca, kitap ile ilgili olarak, “Kitap için bize geldiğinde, hiç düşünmeden evet dedik.  Bu kitap Fethiye’de yaşayan insanlara öncülük edecek” dedi.