Teknik Haberleri

Teknik Haberleri

Fethiyespor’da 2024-2025 Sezonu Hazırlıkları Başladı, Teknik Direktör Dinçel’den Açıklamalar

2024-2025 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da sezon öncesi 1.Etap kamp çalışmaları bugün itibariyle Teknik Direktör Selahaddin Dinçel öncülüğünde başladı.

Fethiyespor'da Teknik Direktör Dinçel İle 4 Sene Daha

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı, mevcut teknik direktör Selahaddin Dinçel ile 2027-2028 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Bakım vermenin incelikleri adlı seminer yapıldı

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Yaşlı Bakım Teknikeri Melis Salgıncı tarafından “Bakım Vemrenin İncelikleri” konulu seminer düzenlendi.

Bodrum FK Teknik Direktörü, Jose Mourinho’ya Meydan Okudu

Bodrum FK, TFF 1. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi. Yeşil-beyazlı ekibin deneyimli teknik direktörü İsmet Taşdemir, kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Fethiye'de 'Güzel Bir Gelecek İçin Dönüştür' Adlı Sergi İlgi Görüyor

Fethiye Şefika Pekin Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri topluma geri dönüşüm farkındalığı kazandırmak için farklı alanları kapsayan tasarımlarını ‘’Güzel Bir Gelecek İçin Dönüştür’’sloganı ile Erasta Avm’de sergiliyor.

Dinçel, ‘Sezonu tamamladık’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, tamamlanan 2023-2024 sezonu sonrasında açıklamada bulundu.

Fethiyespor, Lige Veda Yemeği Düzenledi

Fethiyespor, 2023-2024 futbol sezonunun sona ermesine yönelik sezona veda etkinliği düzenledi. Kulüp başkanı Esat Bakırcı'nın liderliğinde, yöneticiler, teknik ekip ve oyuncular, "Lull Tershane"de bir araya geldi.

Dinçel, karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Dinçel, ‘İç sahada puan almak istiyoruz’

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 28 Nisan Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamada bulundu.

Teknik Direktör Dinçel, “Galibiyet, tüm taraftarlarımıza bayram hediyesi olsun”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, rakibi Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Dinçel, ‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

İnlice Plajı’nın İşletmesi Meslek Lisesine Devredildi

İnlice Plajının İşletmesi Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine devredildi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Dinçel, ’Takımımız Ciddi Bir İvme Yakaladı’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye'de Uzman ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Dinçel, ‘Pazar Günü Sarıyer’i Evimizde Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Akdenizli “En Büyük Savaş Cehalete Açılan Savaştır”

Seydikemer’de “Devlet Yatırım Programı” kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı.

Selahaddin Dinçel Yönetimindeki Fethiyespor 3 Puanı Aldı

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Menteşe Belediyesi’nden İklim Değişikliği Eylem Planı Eğitimi

Menteşe Belediyesi 2023 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında GEKA'ya yapmış olduğu başvuru sonrasında İklim Değişikliği Eylem Planı projesi ile teknik destek almaya hak kazanmıştı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Değerlendirme

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Selahaddin Dinçel Basın Toplantısı Yaptı

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Somaspor Hazırlıkları Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Somaspor karşılaşmasına kenetlendi.

11. Sınıf Özel Eğitim Öğrencisi Rumeysa Hastalığına Yenik Düştü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 11. Sınıf özel eğitim öğrencisi Rumeysa Alagöz geçirdiği kriz sonrası hayata gözlerini yumdu.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, “İyi Hazırlandık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da teknik direktör Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya’daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor Ekstra’da Eldirekspor Rüzgârı Esti

Salı akşamları Frt TV'de yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programının ikinci bölüm konukları; Eldirekspor Kulübü Başkanı Danyal Balcı, Eldirekspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Sarıkaya ve Eldirekspor Teknik Direktörü Kazımhan Kıvrak oldu.

Dinçel, ‘Antalya’da kamp sürecini geçireceğiz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.