Telekominasyon Şirketleri Işbirliği Haberleri

Telekominasyon Şirketleri Işbirliği Haberleri

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile devam eden çalışmaların ardından Atatürk Caddesi trafiğe açıldı.

KÖPRÜBAŞI’NDA YOL ÇALIŞMASI

9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ara verilen Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor.

YOL ÇALIŞMALARI BAYRAMA BİTER Mİ?

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkması yol çalışmalarının 9 Temmuz’da ki Kurban Bayram öncesinde tamamlanmasını daha önemli hale getirdi.

YOL ÇALIŞMASINDA SON EVRE

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları nda sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi’nde devam ediyor.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE KAPALI

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi’nde devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt ve üst yapı çalışmaları çeşitli bölgelerde devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Fethiye’nin çeşitli noktalarında hız kesmeden devam ediyor.

Üst yol kısa süreliğine trafiğe kapandı

Fethiye’nin farklı noktalarında alt, üst yapı ve içme suyu hattı değişikliği çalışmaları devam ediyor. Son olarak Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, Aydem ve Telekominasyon şirketleri işbirliği ile çalışmalar üst yolda devam ediyor. Yapılan çalışmalar nedeni ile üst yol olarak bilinen mevkii trafiğe kapanırken Atatürk Caddesi çift şerit olarak faaliyet gösteriyor. Çalışmaların 30 Mayıs tarihinde bitmesi planlanıyor.

Köprübaşı’nda yol çalışması

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor.