Temel Atma Haberleri

Temel Atma Haberleri

Otizm Parkının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Niyazi Mete Otizm Parkı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Dünyada 38 bebekten birisi otistik doğuyor. Bölgemizde bin 500’e yakın otistik çocuğumuz var” şeklinde ifadeler kullandı.

Karaca, “Sosyal Tesis Hariç, Çamköy’e Yaptığımız Yatırım 22 Milyon 765 Bin TL”

Fethiye’nin Çamköy Mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirildi.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Otizm Parkı’nın temel atma töreni düzenlenecek

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Büyükşehir Açılış ve Temel Atmalara Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kültür merkezi, atıksu arıtma tesisi, kent meydanı gibi halkın farklı ihtiyaçlarını karşılayan yatırımların açılış ve temel atmalarına devam ediyor.

Başkan Akdenizli; 'emeği geçen herkese teşekkür ederim'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Menekşe Mahallesi’nde inşaat çalışmaları başlayan TOKİ’de incelemelerde bunulup yetkililerden bilgi aldı. Başkan Akdenizli, önümüzdeki günlerde AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Temel Atma Töreninin yapılacağını söyledi.

Başkan Karaca, “Çok katlı otopark yapacağız”

İncirköy Camii’nin temel atma töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çok katlı otopark yapılacağını söyleyerek, “Elektrikli araçlarla salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz” dedi.

EŞEN T TİPİ CEZAEVİNE YAPILACAK CAMİNİN TEMELİ ATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesinde hayırsever Mehmet Şal’ın yardımı, Seydikemer Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle yapılacak caminin temel atma törenine katıldı.

Başkan Otgöz; “Sivil toplum örgütlerinin öncelikleri belediyede her zaman vardır”

Seydikemer’de, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye olarak her zaman Sivil Toplum Örgütlerinin yanında olduklarını belirterek; “Sivil Toplum Örgütlerinin öncelikleri belediyede her zaman vardır. Kısa zamanda projenin ruhsatını verdik. İnşaatına başlandı Seydikemer’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Fırat, “Bucak Cami Fethiye’mize hayırlı olsun”

Bucak Cami temel atma töreni gerçekleşti. Bucak Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde yapımına başlanan caminin temel atma törenine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat katıldı.

Gökcan, Düğerek ve Ortaköy'ü doğalgaza kavuşturuyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ve Düğerek Mahalle Muhtarı Mehmet Ortayol ile birlikte doğalgaz temel atma törenine katıldı.

“Çağdaş bir projeye imza atıyoruz”

Fethiye Belediyesi, Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan Cumartesi Pazaryeri olarak bilinen, Güneş enerjisi santrali (GES) projeli kapalı pazaryerine temel atma töreni gerçekleştirdi.

GES Projesi temel atma töreni Cuma günü yapılacak

Yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak projeler üretmek için kolları sıvayan Fethiye Belediyesi, Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan, halk tarafından “Cumartesi Pazar Yeri” olarak bilinen bölgeye, üstü kapalı pazar yeri yapıyor. Pazara aynı zamanda güneş enerjisi santrali (GES) kuruluyor. Santrale kurulacak güneş panelleri sayesinde pazaryerinde elektrik enerjisi üretilebilinecek. 

55 milyonluk ilave arıtmaya start verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’ye yapılacak olan 2. etap Fethiye Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli törenle atıldı. 250 bin nüfusa göre yapılacak olan tesisin temel atma töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Bölgemizde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz” dedi. 

Büyükşehirden Bodrum’a 120 Milyon Liralık Dev Alt Yapı Yatırımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum tarihinin en büyük alt yapı yatırım hamlesini başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen temel atma töreni ile 120 Milyon TL yatırımla hayata geçirilecek alt yapı çalışmalarının ilk etabı olan 160 kilometrelik kanalizasyon hattının ilk kazması vuruldu.