Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak 'Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı' için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00'da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP'nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “İçinde insanın olmadığı ve insana dokunmayan her proje eksiktir. Dünyanın en güzel yolunu da yapsanız, en yüksek binasını da inşa etseniz, en harika parkını da yapsanız, insana dokunmuyorsa bir anlamı olmaz. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana biz ne yaptıysak, insanımızı mutlu etmek, daha iyi şartlarda yaşatmak için yaptık.
İki yıl süren pandemiye, hala içinde bulunduğumuz ağır ekonomik krize, büyük yangınlara, cumhuriyet tarihimizin en büyük depremlerine rağmen beş yıla sığdırdığımız 3 halk plajı da, sonuncusunu yeni açtığımız 7 Halkevi de hep bu düşüncenin ürünüdür.
Fethiye’deki tüm pazar yerlerinin üstlerini kapatacağız
Fethiye’de semt pazarlarını hem pazarcı esnafımızı, hem de yurttaşlarımızı yazın sıcaktan, kışın yağışlı hava koşullarından koruyacak şekilde daha sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Günlükbaşı pazarının üstünün kapatılmasıyla başlayacak çalışmalarımız kapsamında, Fethiye’deki tüm pazar yerlerinin üstlerini kapatacağız. Göcek ve Çiftlik pazar alanlarının kapalı kısımlarını genişleteceğiz. Daha sonra ise Ovacık pazar alanının da üstünü kapatacağız.
Sosyal Alanları Yaygınlaştıracağız
Diğer yandan, ihtiyaç olan mahallelere çok işlevli, açık ya da kapalı etkinlik alanları kazandırıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında, şimdi Çamköy’de kapalı bir sosyal etkinlik alanını halkımızın kullanımına sunmak için ilk adımı atıyoruz. 1630 metrekarelik bir alanda, 850 metrekarelik inşaat alanı kullanılarak inşa edilecek olan Çamköy çok amaçlı kapalı etkinlik alanı; davet, kına, nişan, düğün, sergi, toplantı, genel kurul toplantıları, anma geceleri, tanıtım, kermes gibi farklı organizasyonlarda kullanılabilecek. Tesiste bir de 50 araçlık otopark planladık. Bu tesislerin ihtiyaç duyulan tüm mahallelere yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz.
Halkımızı 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” temel atma törenine davet ediyoruz.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN