Tempo Haberleri

Tempo Haberleri

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Gülleri, “Yoğun bir tempodayız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, haftasonu İskenderunspor karşısında alınan 3 puanı değerlendirerek Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Seydikemerli Güreşçiler, Kırkpınar’a Dualarla Uğurlandı

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı’na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Tempo Arttırdı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Otgöz; “Seçim çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Seçimler tamamlanıncaya kadar gece uyumak, gündüz durmak yok!” dedi.

Başkan Öztürk basın emekçileri ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk basın çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ev sahipliğini MADO kafe yaptı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda projeler hakkında da konuşuldu. Böyle bir organizasyonu aslında daha önce planladıklarını fakat yaşanılan olumsuz olaylar nedeni ile ertelemek zorunda kaldıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Aslında çok önceden planlanmış bir kahvaltı organizasyonuydu, 24 Temmuzda gazetelerimizin bayramını yapmak istedik fakat arkasından yangın felaketleri, o günlerde ki yoğun tempo, sizlerinde sahada olması daha sonraki yangınların gelmesi sebebi ile burada kahvaltı yapmak olmazdı. Sizlerde sahadaydınız, bizlerle de zaman zaman orman yangınlarında dağda karşılaştığımız da oldu. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiyespor’da durmak yok

3.lig 2. grupta haftayı maç yapmadan dinlenerek geçirmekte olan Fethiyespor’da idmanlar hız kesmiyor. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde aralıksız her gün tempolu şekilde devam eden antrenmanlar, önümüzdeki hafta Ceyhanspor’la yapılacak karşılaşmaya göre sürüyor. Sakatlığı devam eden Cem Özdemir’in tedavisi sürerken Kaya ve yardımcıları, antrenmanda futbolcuları, sık sık “durmak yok, daha tempolu” şeklinde motive ediyorlar.