Tesis Haberleri

Tesis Haberleri

Başkan Karaca Vatandaşlarla İftar Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'ne ait Çatalarık Sosyal Tesisi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Karaca, “Adaylar Sosyal Tesislerde İstedikleri Vakitte Mitinglerini Yapabilirler”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, “Kimsenin benden bir talebi olmadı” dedi.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Kökten, Söğütlü Halkının Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Söğütlü Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Karaca, “Sosyal Tesis Hariç, Çamköy’e Yaptığımız Yatırım 22 Milyon 765 Bin TL”

Fethiye’nin Çamköy Mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirildi.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.

Alim Karaca: Sosyal Projelere Devam

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliğinin açılışı 12 Mart 2024 Salı günü yapılacak. Doğal ortamlarında gezen tavuklardan yumurta üretilecek olan tesiste, çalışmalarda sona gelindi.

Büyükşehir Açılış ve Temel Atmalara Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kültür merkezi, atıksu arıtma tesisi, kent meydanı gibi halkın farklı ihtiyaçlarını karşılayan yatırımların açılış ve temel atmalarına devam ediyor.

Tavuk yumurtası üretim tesisinde çalışmalar sona geldi

Fethiye Belediyesi, S.S. Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi işbirliğinde Fethiye’ye Tavuk Yumurtası Üretim Tesisi’nde çalışmalarda sona gelindi.

Muğla'da tarih tekrar canlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe’de bulunan tarihi Ağa Bahçesi Konağı’nın yenileme çalışmaları tamamlanırken proje kapsamında konağın yanına sosyal tesis yapıldı.

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

Büyükşehir Bodrum’un En Büyük Arıtma Tesisini Açıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olan Turgutreis İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılışını 14 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştiriyor.

İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökova Körfezinin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Milas’ın Ören Mahallesinde başlatılan kanalizasyon hat çalışmaları devam ediyor. Ören’de yapılan kanalizasyon hattı ile bölgenin doğasının korunması amaçlanıyor.

Büyükşehir 8 bin 91 Ton Tıbbi Atık Bertaraf Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin tıbbi atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermemesi için kurduğu Tıbbi Atık Sterilizasyon ve Bertaraf Tesisinde bugüne kadar 8 bin 91 ton atık bertaraf edildi.

Torba Kanalizasyon ve Arıtma Tesisi Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile yapımına başlanan Torba Atık su Arıtma Tesisi ve kanalizasyon çalışması tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi ile kanalizasyon şebekesi bağlanan mahallelerden Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması gereken atık su gelirleri, 27 yıl süre ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na veriliyor.

Başkan Gürün; “Karaçulha Hali’mizdeki Ürün pazarlama alanı ve tesisimiz üreticilerimizin dört mevsim hizmetinde olacak”

Büyükşehir 40 Milyon TL’lik Yatırımı Tamamladı Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karaçulha Toptancı Hali içerisinde 40 Milyon TL’lik yatırımla başlattığı tesis ve ürün pazarlama alanı çalışmalarını tamamladı.

Başkan Akdenizli verdiği sözleri tutmaya devam ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği günlerde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Paşalı Mahallesi’nin uzun zamandır beklediği Çok Amaçlı Sosyal Tesisin yapımı için talimat veren Başkan Akdenizli, yapımına başlanılan tesiste incelemelerde bulundu.

Başkan Gürün, 'Çöpten elektrik üreterek doğayı koruyor, ekonomiye katkı sağlıyoruz'

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kurduğu Biyokütle Enerji Tesisleri ile bugüne kadar çöpten 336 Milyon TL değerinde olan 196 Milyon 172 bin 336 kilowatt elektrik üretti.

Meyer, Büyükşehir Belediyesinin Atık Alım Teknelerini İnceledi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer, Büyükşehir Belediyesinin Atık Alım Teknelerini ve Tesislerini İnceledi.

Tıbbi Atıklar Evsel Atığa Dönüştürülüp Bertaraf Ediliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tıbbi Atık Sterilizasyon ve Bertaraf Tesisi bugüne kadar 13 ilçede 1016 noktadan topladığı 7 bin 900 ton atığın sterilizasyon ve bertaraf işlemini gerçekleştirdi.

Büyükşehir, Gümbet - Gümüşlük Arıtma Tesislerini Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan Gümbet ve Gümüşlük arıtma tesislerinin kapasite arttırım projesi tamamlandı. 226 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında Gümbet 3, Gümüşlük atıksu arıtma tesisinin kapasitesi ise yaklaşık 4 kat arttı.

Taraftar ve Hoca Fethiyespor tesisinde bir araya geldi

Bir grup Fethiyespor taraftarı tesislere giderek Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ile bir araya geldi.

Büyükşehir Yeşil Alanların Yüzde 90’nı Arıtılmış Su İle Suluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla Atıksu Arıtma tesisindeki suyun geri kazanımını sağlayarak bu suyu yeşil alan sulamasında kullanıyor. Büyükşehir Belediyesi İleri Biyolojik arıtma Tesisinde arıttığı su ile Menteşe’de sorumluluk alanında ki yeşil alanların yüzde 90’ını suluyor.

147 Milyonluk Yatırım Tam Kapasite Çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’nin Atıksu Arıtma kapasitesini arttırmak ve özellikle Körfez başta olmak üzere kentin doğasının korunması için arıtma kapasitesi arttırılan Fethiye Atıksu Arıtma Tesisi tam kapasite çalışıyor.

Otgöz, ‘Muğlamıza Yeni Spor Tesisleri Kazandırıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürün Karaçulha Hali'nde İncelemelerde Bulundu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Karaçulha Toptancı Hali içerisinde devam eden 40 Milyonluk tesis ve altyapı yatırımını inceledi.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor’un Bolu Kampı Devam Ediyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile çalışmalarına devam ediyor.