Toplantı Yapıldı Haberleri

Toplantı Yapıldı Haberleri

Aday Adayları ile Toplantı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Torun ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkan aday adayları ile toplantı yaptı. 

Hava Oyunları’nın festival programı da belli oldu

 Festival öncesi Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri katıldı.

Seydikemer TDİOSB 'de Yapılacak Çalışmalar Değerlendildi

Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi’nde Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Vali Tavlı başkanlığında “Antik Pedal” bilgilendirme toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Seydikemer Kaymakamlığı, Fethiye Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Fethiye Kent Konseyi işbirliğinde hazırlanan ve bisiklet turizminin gelişmesini amaçlayan “Antik Pedal” projesiyle ilgili toplantı yapıldı.

MUĞLA SAĞLIK TURİZMİ YATIRIMLARININ MERKEZİ HALİNE GELİYOR

Muğla’da sağlık turizmi potansiyelinin arttırılması, ilin turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması, Muğla ilinin sağlık turizminde küresel bir marka şehir olması vizyonu ile Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, sağlık turizmi yatırımları hakkında toplantı yapıldı.

UNESCO TOURISTICA Photo Safari etkinliği kapsamında toplantı yapıldı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl Muğla valiliği adına UNESCO TOURISTICA Photo Safari etkinliği kapsamında akşam yemeği düzenlendi. Etkinlik teleferik önünde buluşmanın ardından akşam yemeği ile son buldu.

Bozalan ve Çökertme'de yangının yaralarını sarma çabası

Geçen ay çok büyük bir orman yangını geçiren ve ormanların yanı sıra zeytinliklerin ve bazı evlerin de yandığı Milas'ın Bozalan ve Çökertme mahallelerinde yangının yaralarını sarmak amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıda zeytinlikleri yanan, çam ormanlarının yok olması nedeniyle bal üretimi yapamayacak hale gelen yöre halkına yeni geçim kaynakları kazandırmak için neler yapılabileceği değerlendirildi.

Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesi’nde resif alanları belirleniyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) dalış turizmini canlandırmak ve on birlerce deniz canlısına ev sahipliği yapmak amacıyla, Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) 1 milyon TL hibe almaya hak kazandığı, Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesi’nde, tarihi objelerin deniz dibine indirileceği yapay resif alanlarının belirlenmesi için toplantı yapıldı. Fethiye dalış okulu temsilcilerinin de katıldığı toplantıda projenin hayata geçirilmesi için Tavşan Adası, Azizağa ve Sarıyarlar Koyu başta olmak üzere 6 nokta ön plana çıktı.

Fethiye kültür rotaları canlanıyor

Fethiye turizminin 12 aya yayılması, turizm çeşitliliğinin arttırılması, kültür turizminin daha da canlanması için Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl, Milas -Beçin Kalesi Kazı Başkanı ve Fethiye Kalesi kazı Danışmanı Prof.Dr. Kadir Pektaş, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Müzesi Müdürü Emel Özkan katılımı ile toplantı yapıldı.

Muğla’da Apiterapi Merkezi kurulması çalışmaları kapsamında Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplantı yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı “Muğla Apiterapi Ürünleri İşleme Merkezi Projesi” geliştirme çalışmaları kapsamında video-konferans toplantı düzenledi. Toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın başkanlığında ve ilgili kurumların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karaca hayvan severler ile buluştu

Sokak hayvanları ile ilgili olarak Fethiye Belediyesi’ne ait Hayvan Bakım Merkezi’nde çalışmalar devam ederken, diğer taraftan da hayvan severlerin önerilerinin de hayata geçirilmesi ve ortak akıl ile çalışmaların yürütülmesi için Çalış’ta toplantı yapıldı. Vatandaşlara ve bisikletlilere saldırmalarıyla bir kez daha gündeme gelen sokak hayvanları ile ilgili olarak çözüm için birçok öneri sunuldu.

Milas'ta Protokol Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Her ay düzenli olarak Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı muhtarların görüş, öneri ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla toplantı yapıldı.