Toplantısı Haberleri

Toplantısı Haberleri

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel bilgilendirme toplantısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

Muğla'da tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı yapıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Fethiye’de ‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Karaca, ‘Güzel işler yapacağız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

İdris Akbıyık, Asayiş ve Güvenlik Konularını Değerlendirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zafer Partili Aday Yiğit vatandaşlarla buluştu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. 

Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılması Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.     

2019-2024 Döneminde Meclis Son Kez Toplandı

Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı'nı Sabri Oğuz Bolelli'nin yaptığı toplantıda, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

Özgür Özel Yarın Muğla’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 28 Şubat Çarşamba günü (yarın) Muğla’ya geliyor.

Kökten; “Proje Ve Aday Tanıtım Toplantımıza Davetlisiniz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Proje ve aday tanıtım toplantısı 25 Şubat Pazar günü 17.00’da Seçim ofisinde gerçekleşecek.

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

Karaca, 'Cumhuriyet tarihinde Fethiye’de yapılabilecek en büyük yatırımları yaptık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ayaydın’a ‘ithal aday’ göndermesi

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

Başkan Akdenizli, Memleketi Seydikemer’de Davul Zurnayla Karşılandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Akdenizli, Aday Tanıtım Töreni’nde

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, partilileri selamladı.

Muhammet Kökten, Aday Tanıtım Töreni’ne Katıldı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, partilileri selamladı.

Başkan Çıralı, TOBB TSO ve TO Müşterek Konseyine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyi toplantısına katıldı.

Selahaddin Dinçel Basın Toplantısı Yaptı

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı’nı Sabri Oğuz Bolelli’nin yaptığı toplantıda, ikisi gündem dışı olmak üzere 7 madde görüşüldü.

Vali İdris Akbıyık Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim- Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı” Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Adayı Sağır, “Çaresiz Değilsiniz Çare Sizsiniz”

İYİ Parti Muğla’da Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenledi. İyi Parti Genişletilmiş İl İstişare Toplantısında konuşan İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, Seydikemer haklına seslendi ve “çaresiz değilsiniz çare sizsiniz” dedi.