Ayaydın'a 'ithal aday' göndermesi

Seydikemer'de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın'ı hedef göstererek 'Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor' dedi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı konuşmada Mardinli olduğu gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aydın Ayaydın’da “ithal aday” göndermesinde bulundu. 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
“Muğla, 13 ilçesi ile bir bütün ve Cumhuriyet Halk Partisi Muğla’da iktidar. Biz önceki seçimde kaybettiğimiz ilçeleri almak için uğraşıyoruz. Siyaset bir iddia işidir. Hedef koyacaksın, iddialı ve kararlı olacaksın o yüzden buradayız. İnanmadan hiçbir şey olmaz. Biz burada kazanamayız diye düşünürseniz zaten olmaz. Siyaset yavaş yavaş örme işidir. Ben bugün buradaki toplantıyı çok önemsiyorum. Sayın ilçe başkanımız ve ittifak bileşenleri onlarda ittifak yapmışlar, biz bunları ancak böyle yıkarız demişler öyle yola çıkmışlar. Ama biliyorsunuz ittifaklarda çatlak sesler oluyor. Bizim içimizde bile olabiliyor. İktidarı da yıkmak kolay değil. Onu da biliyoruz. Bugün geldiğimiz noktada bir karar vermek zorundayız. Partimizde bir değişim rüzgarı var. Olumsuz bir durum yoktur arkadaşlar. Eğer sen umudunu kaybettiysen kaybetmeye mahkumsundur. Biz büyükşehir olarak bu seçimi kazanacağız bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN