Toplantısı, Haberleri

Toplantısı, Haberleri

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

2019-2024 Döneminde Meclis Son Kez Toplandı

Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı'nı Sabri Oğuz Bolelli'nin yaptığı toplantıda, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

Karaca, 'Cumhuriyet tarihinde Fethiye’de yapılabilecek en büyük yatırımları yaptık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı’nı Sabri Oğuz Bolelli’nin yaptığı toplantıda, ikisi gündem dışı olmak üzere 7 madde görüşüldü.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Adayı Sağır, “Çaresiz Değilsiniz Çare Sizsiniz”

İYİ Parti Muğla’da Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenledi. İyi Parti Genişletilmiş İl İstişare Toplantısında konuşan İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, Seydikemer haklına seslendi ve “çaresiz değilsiniz çare sizsiniz” dedi.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer TDİOSB’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

2024 Yılı Tahmini Bütçesi Oylandı

MUTSO Meclisi 2023 yılı son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Odanın 2024 yılı tahmini  bütçesi oylandı. 

Başkan Akdenizli, 'Çok Yönlü Kapalı Pazar Yeri İhalesi Yapılacak'

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Fethiye Emlakçılar Derneği’nin geleneksel sektör toplantısı

Fethiye Emlakçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel sektör değerlendirme toplantısının 10’uncusu Körfez Dizayn, Yapı İnşaat Ltd. Şirketi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi “Söz Kadınlarda” Basın Toplantısı

Bodrum Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde “Söz Kadınlarda” toplantısı gerçekleşti.

Meclis toplantısı Başkan Akdenizli önderliğinde gerçekleşti

Seydikemer Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında yapıldı.

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında yapıldı. Üçü gündem dışı olmak üzere 11 maddenin görüşüldüğü toplantıda maddeler oy birliği ile geçti.

Gazeteciler taleplerini sıraladı

Ege Gazeteciler Federasyonu’nun Yönetim Kurulu Toplantısı, Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında 18-20 Ekim 2023 tarihleri arasında, Fethiye’de yapıldı.  

Ekim Ayı Özel Konuğu İlber Ortaylı Oldu

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Geleneksel Üye Buluşmaları Toplantısı’nda Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. Yılına özel olarak ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı konuk etti.

Yeni Konutlar İçin Yağmur Hasadı Şartı

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde “su” konuşuldu

Seydikemer Belediye Meclisi Başkan Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı.

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

Gayrimenkul Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

MUTSO ile Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası iş birliğinde Gayrimenkul Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

MUTSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

MUTSO aylık olağan toplantısında, Akademik Danışman Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık tarafından Türkiye ekonomisi genel değerlendirilmesi ve 2024 öngörüleri aktarıldı.

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleştirildi. 

FTSO Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, yoğun katılımla yapıldı. 

FTSO Meclisi toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, 15 Haziran Perşembe günü Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında toplandı.