Türkiye Kupası Haberleri

Türkiye Kupası Haberleri

Bodrum FK Son Dakika Golüyle Elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 1’inci Lig temsilcilerinden Bodrum FK ile karşılaştı. Gaziantep FK 90+5’inci dakikada Djilobodji’nin golü ile kazanarak bir üst tura yükseldi.

Bodrum FK kupa maçına çıkıyor

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Gülleri, “Kazanmak isterdik, ama olmadı”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1’lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Fethiyespor, Tokat Belediye Plevnespor karşılaşması

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Fethiyespor, Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 11'leri açıklandı.

Fethiyespor’un Rakibi Tokat Plevne Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Türkiye Kupası 3.Tur maçında 1 Kasım Çarşamba günü 14.00’te evinde Tokat Plevne Belediyespor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Gülleri, “Yoğun bir tempodayız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, haftasonu İskenderunspor karşısında alınan 3 puanı değerlendirerek Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

FETHİYESPOR, BOLU YOLUNDA

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu mücadelesinde Boluspor ile karşılaşacak. Mücadele 19 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA FETHİYESPOR’UN RAKİBİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü eleme turu kura çekimi yapıldı.

Para Okçuluk Türkiye Kupasında Bronz Madalyanın sahibi Muğlalı sporcular oldu.

İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Kupası Yarışmasında takım olarak üçüncü olan Gülderen Alabaz ve Taner Eren bronz 3.’lük kupası ile Muğla’ya döndüler.

Fethiyespor kupaya veda etti 3-0

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur etabında 3. Lig 1. Grup takımlarından Nevşehir Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar rotasyonlu bir kadro ile çıktığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti ve kupadan elendi.

Fethiyespor kupa maçında (bugün) Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme turu mücadelesinde deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14.30'da başlayacak.

Kürek takımından Türkiye ikinciliği

Deniz Küreği Türkiye Kupası Kürek Yarışlarına katılan Fethiye Belediyespor Kürek takımı, C-Kadınlar 2x kategorisi final yarışlarında Türkiye ikincisi olarak Gümüş Madalya kazandı.

Fethiye Belediyesi kürek takımı dereceyle döndü

Sapanca’da yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışına katılım sağlayan Fethiye Belediyesi Kürek Takımı dereceyle döndü.

Şampiyonluk Kupaları Fethiye’de

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın çifte kupası Muğla'nın Fethiye ilçesine getirildi. Fethiyeli taraftarların yanı sıra çevre illerden de çifte kupayı görmek için gelen taraftar toplulukları duygu dolu anlar yaşadılar. Meşalemleler yakılıp Beşiktaş’ın marşlarına eşlik ettiler. Çifte kupa Fethiye Kartal Yuvası’nda taraftarlarla buluştu. Gün boyu Fethiye Kartal Yuvasındaki şampiyonluk kupalarına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye geliyor

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın çifte kupası Muğla'nın Fethiye ilçesine geliyor.

Çifte şampiyonluk kutlamasına Hayko Cepkin’de katıldı

2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan ve Ziraat Türkiye Kupasını da kazanarak, çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş taraftarları, Fethiye’de de şampiyonluk kutlamalarını aralıksız sürdürüyor. Fethiye Kartalları Başkanı Erhan Yılmaz ve arkadaşları tarafından organize edilen kutlama etkinliğinde ilginç görüntüler yaşandı. Yamaç Paraşütü ile Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçuş yapan Beşiktaş Bayrağı ile gökyüzünde akrobasi hareketlerinde bulunan Hayko Cepkin Belcekız Plajına inişte, meşaleler yakarak, şampiyonluğu kutladı.

Köyceğiz’de ezeli rekabet

Fenerbahçe ve Galatasaray Kürek Takımları Türkiye Kupası İçin Köyceğiz’e geldiler. Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları Köyceğiz’de yapıldı.

Bu sezon Türkiye Kupası düzenlenmeyeceği açıklandı

Türkiye Basketbol Federasyonu, kulüplerin talepleri doğrultusunda 2020-2021 sezonunda Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupası'nın düzenlenmeyeceğini açıkladı.

Muğlaspor kupadan elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur karşılaşmasında Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Muğlaspor, deplasmanda rakibine 5-0 yenilerek turnuvadan elendi.

Kargın kupa maçında Fenerbahçe’nin maçını yönetecek

Merkez Hakem Kurulu’nun 2020-21 sezonu için açıkladığı listelerde Fethiye doğumlu Emre Kargın (30), üst klasman hakemliğine terfi etmişti. İzmir Bölgesi hakemlerinden olan Emre Kargın; Salı günü oynanacak Fenerbahçe-Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçını yönetecek.

Anıl Gir 9 golle kral

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’da Anıl Gir, attığı 9 golle grupta kral. Fethiyespor’un oynadığı 11 karşılaşmada attığı 22 golün 9’u Anıl Gir’ den geldi. Tecrübeli oyuncu, Lig’de bu sezon 9 gol atarken, Ziraat Türkiye Kupasında da 1 gol kaydetmişti. Anıl Gir, “Fethiyespor’a bu sezon şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Golü kimin attığı önemli değil” diye konuştu.

Pentatlon Federasyonu İle Protokol İmzalandı

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu, Fethiye’de 10-12 Nisan 2020 tarihlerinde Biathle-Triathle Türkiye Kupası’nı gerçekleştirmek üzere Fethiye Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

‘Altın Kızlar Kürsüyü Kimseye Bırakmadı’

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Kadın Takımı 2020 Göztepe Salon Okçuluk Türkiye Kupası müsabakalarında Makaralı Yay Genç Kadın Takım kategorisinde birincilik ödülünü alırken, Makaralı Yay Genç Bayan Bireysel Kategoride de ilk üçü alarak kürsüyü kapattı.