Uçurtma Haberleri

Uçurtma Haberleri

Cumhuriyetin 100.Yılına Özel 100 Uçurtma Uçurdular

Fethiye Atatürk İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 100.yılına özel yaptığı koreografide 100 uçurtmayı Fethiye Beşkaza Meydanı’nda uçurdu.

Gönüllerince eğlendiler

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün organizasyonunda Fethiye Kent Konseyi’nin ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle uçurtma şenliği, çocuk oyun gösterileri, oyun parkları ve ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklar uçurtma uçurarak doyasıya eğlendi.

Özel Öğrencilerden Uçurtma Şenliği

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Şehit Fethi Bey Parkı’nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenledi.

JASAT Timleri hırsızlara göz açtırmıyor

Muğla’nın Bodrum İlçesinde sörf yaptığı esnada kıyıya bıraktığı 2 bin 500 Euro değerinde olan sörf tahtası, sörf uçurtması, bel kemeri ve kontrol barını çalan şahıs Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Elektrik Hattına Dolanan Uçurtma Yangın Çıkardı

Muğla'nın Yatağan ilçesi'nde elektrik hattına dolanan uçurtma yangına sebep oldu. Kuru ot yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.