Yaptırdı Haberleri

Yaptırdı Haberleri

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Saatcı Yaptırdığı Anketlerin Sonuçlarını Açıkladı

Fethiye’de 1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı Şubat ayı başında gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Sokak hayvanlarına karavan

Fethiye Hayvan Severler ve Dayanışma Grubu olarak sokak hayvanları için çalışmalarda bulunan Selda Korhan sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavilerini daha sağlıklı yapılabilmesi için karavan yaptırdı.

Milletvekili Gökcan, Turkovac aşısı yaptırdı

Yerli aşı TURKOVAC'ın Muğla'da uygulanmasına başlandı.

Başkanlar covid-19’a yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in yaptırdığı testlerin sonucu da pozitif çıktı.

Sonbahar yelken yarışları 1 Kasım’da başlıyor

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl 01-05 Kasım 2021 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. Yarış haftasına katılmak üzere 120’ye yakın teknenin ön kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Oda başkanından örnek davranış

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır esnafların en büyük problemi haline gelen çırak sıkıntısına karşı ailelere örnek teşkil etmesi açısından kendi oğlunu Mesleki (Çıraklık) eğitim merkezine kayıt yaptırdı.

Fatih Terim evine aslan heykeli yaptırdı

Teknik Direktör Fatih Terim, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evine 2 adet aslan heykeli yaptırdı. Terim, heykeltıraşla birlikte aslan heykelinin yanında poz verdi.

Vali Tavlı, Marmaris’in tarihi ve kültürel mekânlarında incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Nimara Mağarası, Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos’u fethi sırasında yaptırdığı Hafsa Sultan Kervansarayı ve Marmaris Kalesi’nde incelemelerde bulundu.

Sağlık çalışanları saygı anıtı açılıyor

Korona virüs salgını nedeni ile hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına vefa örneği gösteren Fethiye Belediyesi saygı anıtı yaptırdı. Anıtın açılışının 15 Nisan Perşembe günü saat 12:30’da tören ile yapılacağı bildirildi. 

Uysal, “Yılbaşında yoğunluk beklenmiyor”

Geçtiğimiz haftalarda Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar neticesinde yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan kısıtlama kararının detayları bakanlık genelgesi ile yayımlandı. Böylelikle 31 Aralık saat 21.00'de başlayacak sokağa çıkma yasağı 4 Ocak Pazartesi günü sabah saat 5.00'e kadar devam edecek. Kısıtlamalı tatil için Fethiye’de açık olan otellere çevre il ve ilçelerle İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerden tatilcinin gelmesi bekleniyor. Fethiye’de bazı villalara da izole olmak için tatilcilerin rezervasyonlar yaptırdığı öğrenildi. Fethiye Otelciler Birliği(FETOB) Başkanı Bülent Uysal, yılbaşındaki kısıtlamalı tatil için; “Geçtiğimiz yıllardaki yoğunluğu beklemiyoruz” dedi.

Kaymakam Fırat taburcu oldu

10 gün önce yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu. Covid-19 tedavisinin hastane kısmını Fethiye Devlet Hastanesi'nde tamamlayan Kaymakam Fırat, bugün taburcu edildi. Fırat'ın kalan tedavisine evinde devam edileceği bildirildi.

Çaltıözü Muhtarı Muhsin Alaşan Koronavirüse Yakalandı

Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan ve annesi Leyla Alaşan koronavirüse yakalandı. Seydikemer Çaltıözü Mahallesi Muhtarı Muhsin Alaşan ve annesi Leyla Alaşan’ın yaptırdığı koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

O da koronavirüse Yakalandı

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Taha Ülkü’nün, anne babasının korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendisinin de yaptırdığı test sonucu pozitif çıktı. Ülkü, kendileriyle yakın zamanda temasta bulunanların izole olmalarını istedi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 43 milyon TL'ye yaptırdığı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor.

Marmaris Belediyesi Kaynak Sularını Analiz Ettirdi

Marmaris Belediyesi’nin yaptırdığı analizde kaynak sularıyla ilgili ‘insani tüketim açısından uygun değildir’ raporu çıktı.