Yeni Eğitim Öğretim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Haberleri

İlköğretim Haftası’nda Öğrencilerden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Türdü 100. Yıl İlkokulu ve Şemsiana Anaokulu Öğrencileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muğla’da eğitim yöneticileri yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirdi

Okulların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve yapılan çalışmalar Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda değerlendirildi.

ÇYDD’DEN YENİ DERS YILINA MERHABA KAHVALTISI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 2022-2023 yeni eğitim öğretim yılı için ‘’Merhaba’’ kahvaltı programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleşen programa Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, Kültür İşleri Müdürü Halime Ok ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR

17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan 3 aylık yaz tatili 12 Eylül 2022 Pazartesi günü sona erecek ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başlayacak.

BAŞKAN KULAÇ ,’’GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA’’

Yeni eğitim öğretim yılına girilmesiyle birlikte herkesin aklına ‘’Acaba bu sene kırtasiye alış verişi ne kadar tutacak?’’ sorusu gelmeye başladı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç kırtasiye fiyatları hakkında bilgiler edindi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan eğitime destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yeni eğitim öğretim döneminde Fethiye ve Seydikemer’deki ihtiyaç sahibi ailelerin okul çağındaki çocuklarına desteğini sürdürüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ilköğretim okulu öğrencileri için hazırlanan 742 çanta ve içindeki kırtasiye ürünleri, ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim edilirken 100 üniversite öğrencisine verilecek burslar için de kayıtlar devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl süren pandemi belirsizliğinin ardından çocuklarını okula gönderen ailelerin sırtındaki yükü hafifletmek için harekete geçtiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, tüm yardımları FTSO üyeleri adına ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalıştıklarını kaydetti.

Yurtlar, Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlanıyor

Koronavirüs salgın sürecinde karantinada yurt dışından gelen vatandaşlara ev sahipliği yapan Muğla yurtları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Eylül’de Başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında eğitim öğretim sürecine ilişkin milyonlarca öğrenci ve velinin beklediği duyuruları yaptı. Okulların yazın açılıp açılmayacağını merak eden öğrenciler ve velilerin beklediği sorular cevap buldu.