Ziyaretçi Akını Haberleri

Ziyaretçi Akını Haberleri

Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevi’ne Ziyaretçi Akını ,

Doğal yaşam alanları ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından birisi olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni bugüne kadar 24 bin 31 kişi ziyaret etti.

2023 Yılında 50 Bin Kişi Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Kültür evleri 2023 yılında 50 bin 783 kişiyi ağırlarken kültür evlerinin açıldığı günden bu güne 166 bin 783 kişi ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten'e Ziyaretçi Akını

AK Parti Fethiye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatında vatandaşlar ve partililer ile buluştu.

Tarihi Narlı Kahvesi’ne Yoğun İlgi 

Menteşe Belediyesi tarafından restore edilen ve Muğla’nın kültür turizmi destinasyonlarından birisi olarak hizmet veren Karabağlar Yaylasındaki Narlı Kahvesi, yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor.

Saklıkent’e ziyaretçi akını

Seydikemer’de bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, sıcaktan bunalan doğaseverleri ağırlıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor.

Lavanta Bahçesi’ne Ziyaretçi Akını

Muğla Büyükşehir Belediyesi Koku Vadisi Lavanta Bahçesi yaklaşık 10 bin misafire ev sahipliği yaptı.

KAYAKÖY'E ZİYARETÇİ AKINI

Fethiye'de bulunan 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Kayaköy, 2022 yılında da ziyaretçi çeken ören yeri oldu. 2021 yılında Kayaköy’e 47 bin ziyaretçi gelirken, 2022 yılında son 6 aylık verilere göre 75 bin ziyaretçi ile zirveye oturdu.

AMİNTAS KAYA MEZARLARI’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Fethiye Şehir Merkezi’nde yer alan Amintas Kral Mezarları Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Geçen yıl 21 bin 429 ziyaretçiyi ağırlayan tarihi yer bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

ÇOCUK BİLİM PARKINA YOĞUN İLGİ

Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır kapalı durumda olan Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı yapılan yenileme çalışmalarının ardından yeniden halka hizmet vermeye başladı. Bilim Parkı yenilenen yüzüyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Fethiye sevdalıları EMITT’te buluştu

Fethiye, 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT-2022) en etkili şekilde tanıtıldı. Ziyaretçi akınına uğrayan ve Fethiye sevdalılarını buluşturan, Fethiye standı, destinasyonlar dalında bölgenin havasını en iyi yansıtan stant ödülüne layık görüldü. SED Medya ekibi de gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tuttu, sosyal medya hesapları ve FRT TV aracılığıyla Fethiye’nin tanıtımına katkı sağladı.  

CHP genel başkan vekili Akın’dan Fethiye standına ziyaret

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alan Fethiye Belediyesi’nin standı adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Atasay'ın Altın ve Pırlanta Çadır Günleri'ne ziyaretçi akını

Türkiye genelinde olduğu gibi Fethiye’de 21 Ekim’de kapılarını açan Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı, ziyaretçi akınına uğruyor. Evlilik hazırlığı yapanlar, kendini şımartmak ya da eşini mutlu etmek isteyenler çadırın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Sıcak havadan bunalanlar soluğu su parklarında aldı

Fethiye’de hava sıcaklığıyla birlikte nem oranının artmasıyla su parkları ziyaretçi akınına uğruyor. Pek çok vatandaş Aquaparklara koşarak, çoluk çocuk eğlencenin suyunu çıkardılar.

Saklıkent Kanyonu’nu bayramda 72 bin kişi ziyaret etti

Seydikemer’de bulunan, Antalya ve Muğla’yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nda korona virüsü salgınına rağmen ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonu bayramda 72 bin ziyaretçi ağırladı.

Pandemiye rağmen Kayaköy’e ziyaretçi akını

Fethiye'de bulunan 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Kayaköy, 2020 yılında da pandemiye rağmen en çok ziyaretçi çeken ören yeri oldu. Fethiye müzesine bağlı ören yerleri içerisinde Kayaköy pandemiye rağmen geçtiğimiz yıl yerli ve yabancı turistten en çok nasibini alan merkez oldu. 2019 yılında 98 bin 865 ziyaretçi sayısı ile yörede bulunan müze ve ören yerlerini sollayan Kayaköy’e 2020 yılında korona virüse rağmen bir önceki yılın yarısı kadar yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Kısıtlamalı tatilde en çok Kayaköy tercih edildi

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşı tatilinde en çok tercih edilen bölgelerin başında, Fethiye’nin Kayaköy Mahallesi geldi. Kayaköy Mahallesi Muhtar Vekili Süleyman Çoban, “Sokağa çıkma kısıtlamasının da olduğu yılbaşı tatilinde, mahallemiz yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Buraya gelenler gönül rahatlığıyla villalarında tatillerini geçiriyorlar” ifadelerini kullandı.

Marmaris'te Vatandaşlar Gece Gündüz Demedi

Kurban Bayramı ve yaz tatilini geçirmek için Covid19’dan vaka sayısının en az görüldüğü illerden biri olan Muğla’ya ziyaretçi akını yaşandı.

Turgut Şelalesi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Muğla’nın Marmaris ilçesine 30 kilometre mesafedeki turistik Turgut Mahallesinde bulunan doğa harikası şelale ziyaretçi akınına uğruyor.

Kızkumu Plajı Pandemiye Rağmen Rekor Ziyaretçi Ağırlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine 30 kilometre mesafedeki turistik Orhaniye Mahallesi'nin simgesi haline gelen Kızkumu plajı pandemiye rağmen ziyaretçi akınına uğruyor.

Mor Tarlalara Ziyaretçi Akını

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde 27 dönümlük arazinin 5 dönümüne dikilen lavanta bitkisi, güzelliğiyle vatandaşları cezbediyor.